6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Często widzę w Internecie wypowiedzi, których autorzy twierdzą, że film "Jesteś Bogiem" nie
będzie dostępny na DVD i Blu-ray. Nic dziwnego – media podawały na ten temat niepełne
informacje. Dobrze byłoby, gdyby te osoby miały świadomość, że na pewno ujrzymy ten film w
sklepach. Zakaz dystrybucji filmu "Jesteś Bogiem" obowiązuje tylko przez 6 miesięcy od dnia jego
ogłoszenia, czyli od 12 listopada 2012. Chwilowy zakaz został wprowadzony po to, aby przed
rozpoczęciem sprzedaży na nośnikach Twórcy mogli umieścić w nim przeprosiny za naruszenie
dóbr osobistych Krzysztofa Kozaka. W tej chwili nie wiadomo, czy przeprosiny znajdą się w filmie;
zdecyduje o tym sąd.

ocenił(a) film na 1
ming44

W tym wszystkim jest jak zawsze drugie dno. Mimo, szumu nie każdy skumał ten film. Sprawa z procesem w sądzie to dobra metoda socjotechniczna by pozyskać nowych tarczowników broniących tej chały oraz co logiczne będzie druga fala sezonu na odgrzewanym kotlecie, ale mało kto to pojmie.

użytkownik usunięty
morfeusz47

dobrze że ty pojąłeś.

ocenił(a) film na 7

Ale to prawda,ten film jest zabiegiem marketingowym,historia PFK to tylko pretekst do zarabiania

użytkownik usunięty
Kuba1812_1996

wiem i wydaje mi się to oczywiste (zabieg marketingowy) dlatego rozbawiło mnie to 'mało kto to pojmie' jakby odkrył Amerykę :)

ocenił(a) film na 1

Nie odkryłem ameryki po co ten film powstał. Skupiłem się na aspekcie lekkiej ciszy po premierze, i obudzenie tematu na nowo przed obliczem sądu.