6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Film doskonały

ocenił(a) film na 9

Powiek krótko, byłem już 2x w kinie, za pierwszym razem jakby bomba we mnie wybuchła, drugi raz piorun. Polecam wszystkim "to były moje czasy w hip-hop" Kto ma podobne odczucia piszcie! Pozdrawiam tym co się podobało :)

ocenił(a) film na 10
acid21

idziesz x3 ?? ;)

ocenił(a) film na 9
bormann_maly_recenzent

nie wykluczone :) nabijam dużą oglądalność! Ale nawiasem mówiąc WARTO!

ocenił(a) film na 10
acid21

jasne, że warto :) Ja wlaśnie wróciłam z seansu i wow... cała moja wielka młodzieńcza miłość do paktofoniki i magika wrócila.... Film naprawdę dobrze zrobiony, aktorzy rewelka.. wielki szacun dla Tomasza Schuchardta za "powierzchnie tnące" !!

ocenił(a) film na 9
Kasiczkaa

Rewelacyjne zdjęcia. Świetny przykład, jak to, co się dzieje w głowie bohatera, można pokazać widzom. Czekałam na ten film, mimo że nie dorastałam przy dźwiękach hip-hopu. Nie zawiodłam się. Polecam.

ocenił(a) film na 9
assalog

ja tez sie nie zawiodlam, bardzo poruszajacy film, a po zakonczeniu ma sie ochote siedziec i siedziec, patrzec w ekran i nie wiadomo co powiedziec...

ocenił(a) film na 10
allexax3

dokladnie... koniec filmu i ta cisza na sali... nikt nic nie mowi nikt nie wstaje.. ahh mi to az sie lezka zakrecila w oku

ocenił(a) film na 9
Kasiczkaa

ja miałam łzy w oczach w momencie jak się wszyscy dowiedzieli o śmierci Magika i te sceny tuz po, pokazujace ich niedowierzanie... mocne

ocenił(a) film na 10
allexax3

a trolle na filmwebie pluja dalej, a karawana jedzie dalej :) ... mozna sie poplakac w conajmniej 5 momentach.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Kasiczkaa

dokładnie na koniec filmy na premierze w pierwszy dzień owacje na stojący, brawa itd byłem w szoku. Pierwszy raz byłem świadkiem czegoś takiego. Pozdrawiam