Powiek krótko, byłem już 2x w kinie, za pierwszym razem jakby bomba we mnie wybuchła, drugi raz piorun. Polecam wszystkim "to były moje czasy w hip-hop" Kto ma podobne odczucia piszcie! Pozdrawiam tym co się podobało :)
jasne, że warto :) Ja wlaśnie wróciłam z seansu i wow... cała moja wielka młodzieńcza miłość do paktofoniki i magika wrócila.... Film naprawdę dobrze zrobiony, aktorzy rewelka.. wielki szacun dla Tomasza Schuchardta za "powierzchnie tnące" !!
Rewelacyjne zdjęcia. Świetny przykład, jak to, co się dzieje w głowie bohatera, można pokazać widzom. Czekałam na ten film, mimo że nie dorastałam przy dźwiękach hip-hopu. Nie zawiodłam się. Polecam.
ja tez sie nie zawiodlam, bardzo poruszajacy film, a po zakonczeniu ma sie ochote siedziec i siedziec, patrzec w ekran i nie wiadomo co powiedziec...
dokladnie... koniec filmu i ta cisza na sali... nikt nic nie mowi nikt nie wstaje.. ahh mi to az sie lezka zakrecila w oku
ja miałam łzy w oczach w momencie jak się wszyscy dowiedzieli o śmierci Magika i te sceny tuz po, pokazujace ich niedowierzanie... mocne
a trolle na filmwebie pluja dalej, a karawana jedzie dalej :) ... mozna sie poplakac w conajmniej 5 momentach.
Pozdrawiam