6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Film

ocenił(a) film na 4

Zastanawiam się czy ktoś widział ten film i czy możecie coś o nim napisać. Bo z tego co widzę
wszystkie tematy to tylko "Magik był be" albo "Magik był zajebisty". Czy ktoś kto widział już ten
film może się wypowiedzieć czy warto go oglądać (w końcu to portal o filmach, a nie o
muzyce).

ocenił(a) film na 7
Koziol_7

dokładnie,podbijam pytanie. Ostatnio większa jest na tym portalu tendencja do wyzywania się chamskiego i wulgarnego,bo ktoś ma taki,a nie inny gust filmowy. A jak człowiek chcę się dowiedzieć czegoś o filmie to już gorzej...

ocenił(a) film na 7
Koziol_7

Film jest na podst. książki więc już w sumie większość wiadomo,z resztą każdy fan hh nawet bez przeczytania książki bd znał fabułe,ale każdy fan hh i tak na niego pójdzie żeby zobaczyć szczegóły.
A filmu jeszcze nikt nie widział,skoro jeszcze nawet na necie nie ma.Poczekajcie te parę dni i bd w kinach.

ocenił(a) film na 4
ViAiPi

Był chyba wyświetlany na jakimś festiwalu. Nie chodzi mi o fabułę, tylko o "jakość" filmu aktorstwo, zdjęcia etc. Myślałem, że trochę osób jednak to widziało, patrząc na ilość postów (chociaż głównie to trolle). A tak na marginesie nie będę czytał czegoś co firmuje lewacka "Krytyka polityczna", jest wiele ciekawszych książek, a muzykę znam i cenię.