6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Ten film to jedna wielka porażka,

ocenił(a) film na 7
xxxxxx_filmweb

Starsznie nam tu wszystkim zebranym wszystko jedno .czym dla Ciebie jest ten film.

alone_in_the_dark

Tak bardzo ci wszystko jedno, że aż skomentowałeś, no cóż :P
Poza tym, mi nie jest wszystko jedno, więc nie wypowiadaj się za wszystkich. Gościowi się film nie spodobał, uznał go za gniota, powiedział to głośno i ma do tego prawo, tak jak ty masz prawo powiedzieć, że to arcydzieło. Inna kwestia, że nie rozwinął wypowiedzi.

ocenił(a) film na 7
kopytko1234

Zobacz kiedy bylo zakladane jego konto .... i ten nick , ktory odroznia typa od innych userow filmwebu.
To jeden ze stalych bywalcow - trolujacychsystematycznie te forum, ktory sobie zalozyl dodatkowe konto zeby rzekomo pokazac ilu jest przeciwnikow tego filmu.
Nie wiem moze mu sie wydaje ze jak zalozy temat - film by do niczego to ludzie przestana chodzic do kin.
Bo raczej trudno piwedziec zeby liczyl na jakas dyskusje a juz na pewno nie jest jej prowodierem.

I jest mi to obojetne co on mysli o tym filmie

alone_in_the_dark

Ale ty jesteś jeden i jak wisi ci jego opinia to skoro już musisz to ująć w słowach, to powiedz, że TOBIE wisi. Ale skoro potraktować literalnie to, że ci wisi, to dlaczego w ogóle odpowiadałeś mu? No bo nie powinieneś, skoro ci to wisi. Powinieneś temat zignorować z takim podejściem jakie właśnie przedstawiłeś, dlatego dziwi mnie to że dałeś się sprowokować.I nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich jak to ująłeś w swoim poście. No chyba że nazywasz się milijon.

ocenił(a) film na 7
kopytko1234

robisz z igly widly , odpowiedzialem mu bo poprostu mialem na to ochote i pozwolisz ze to ja bede decydowac kiedy komus odpisuje a kiedy nie.
To ze mu odpowiedzialem nie oznacza ze nie cokolwiek obchodzi jego zdanie ,
a jezeli tak strasznie Cie to boli ze wypowiedzialem sie w liczbie mnogiej wytocz mi sprawe czy cos

alone_in_the_dark

Owszem do ciebie należy decyzja co, kiedy i komu odpisujesz, aczkolwiek logiki w tym nie ma :P
Ale chyba żądam wręcz niemożliwego, w końcu to forum o filmie "Jestem bogiem"

ocenił(a) film na 7
kopytko1234

logiki ? a co mnie obchodzi co jakis "gall anonim" uwaza o filme "Jestes Bogiem" ?
co w tym nielogicznego ?
nielogiczne jest to gdy ktos probuje nawiazac z kontem widmo dyskusje - taka powazna - jak robi to ArsMagica
Juz pisalem - nikt normalny nie zalozylby konta z takim nickiem .... chyba ze to tylko po to by obsmarowac cos blotem.

ocenił(a) film na 7
alone_in_the_dark

sprostowanie : no dobra moze sie myle - ma jakichs znajomych.

ocenił(a) film na 8
xxxxxx_filmweb

Dlaczego tak uważasz?