6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Ćpun , pijak , margines społeczeństwa którego promuje polskie kino ...
Tylko tyle potraficie pisac na tym forum ?
Rysiek Riedel był ĆPUNEM jakich mało a mimo to jest Legendą ,
Magik miał swoje życie swoje problemy i swoja historie i też stał się LEGENDĄ ,
HIP HOP , BLUES itd łączy się jednym słowem " MUZYKA "
A WY WIELCY ANTYNARKOTYKOWI ABSTYNENCI PO STUDIACH MAGISTERSKICH ,
NIE JESTEŚCIE W STANIE UŁOŻYĆ JEDNEGO I POWTARZAM JEDNEGO
ZDANIA NA POZIOMIE TEKSTÓW MAGIKA !!!
WIĘC HEJTUJCIE DALEJ
A DOBRE CHŁOPAKI MAJĄ NA TO ,
WY ! JE ! BA ! NE !!!
PIONA DLA WIARIATÓW !

SIMONROMA

Olać ich z dziesiątego piętra...... Zazdroszczą tego że po ich śmierci nie staną się legendą

ocenił(a) film na 7
Fur10n

z 10 pietra to skoczyl magik

maniekboy

Dziewiątego jak już coś. Znowu wypowiadasz się nie mając pojęcia o czym piszesz...

ocenił(a) film na 7
2green

dodaj parter, to wyjdzie 10 XD

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Dodaj pajaca a będzie 0 ...

ocenił(a) film na 7
maniekboy

Dodaj mózg, a może wreszcie napiszesz coś mądrego.
Parteru się nie liczy, ale co ja tam wiem...słucham ćpunów.

SIMONROMA

Hipsterzy to banda zakompleksionych i aseksualnych pedałków. Zapewne są gnębieni przez dresów słuchających rapu i w ten prymitywny i tchórzliwy pomysł próbują się "mścić". Nienawidzę obu tych subkultur. Pomimo znaczących różnic są siebie warte i niezwykle skrajne (hipsterzy mają się za bandę nowoczesnych i najinteligentniejszych na świecie istot. A mają o tym świadczyć rurki, obcisłe sweterki i kujonki. Zaś dresy mają się za największych koksów, którzy myślą, że przestraszą cały świat za pomocą argumentu siły. Zazwyczaj mocni tylko w grupie). Olać to marne trollowisko na tym forum.

ocenił(a) film na 10
Sebosmen

Propsy za komentarz ...
Ja się nie uwarzam za dresa ani koksa bo też nie lubie ekstremistycznych wyznań subkultur wszelakiej muzyki ...
Ogólnie napisałem ten temat bo nie moge patrzec na te bezwartościowe zdury wypisywane pod tym filmem ...
Sam brobiłem Skazanego Na Bluesa i tak samo jest w tym wypadku ...
Trzeba by otwartym na każdy rodzaj muzyki ... Pozdrawiam

SIMONROMA

Ludzi słuchających Rapu uważa się się za dresów ćpających itd.. Mentalność

ocenił(a) film na 10
Fur10n

Każde przestępstwo w Polsce popełniane jest przez dresów ...
Nie mam pytań ...

SIMONROMA

Zgadzam się z twoim postem poza tym, że dresiarze nie mają nic wspólnego z muzyką. Dresiarz to stan umysłu a nie część jakiejkolwiek subkultury która ubiera się tak a nie inaczej albo słucha tego lub czegoś innego. Znam mnóstwo ludzi którzy ubierają się luźno a są bardziej ogarnięci od wielu tych chodzących codziennie rano do pracy w garniakach.

ocenił(a) film na 10
suicide_machine

Dobrze mówisz :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Sebosmen

Sebosmen czytam te żygi i nie wiem co robić! Zacząłem od szukania pistoletu, nie znalazłem, zacząłem szukać liny, nie znalazłem, wiec postanowiłem napisać krótką puentę na twój żenujący post.
Po pierwsze: "Hipsterzy to banda zakompleksionych i aseksualnych pedałków." Hipsterzy z tego co wiem to ludzie słuchający Rock&Roll'a. Motto tej muzyki to "SEX drugs and rock and roll" Dziwnych znasz hipsterów.
Po drugie:"Zapewne są gnębieni przez dresów słuchających rapu i w ten prymitywny i tchórzliwy pomysł próbują się "mścić"." Z tego co wiem to prymitywny sposób od lat to używanie przemocy a tchórzliwy jeśli ta przemoc wygląda 10 na 1. Niestety "dresy" nie umieją liczyć wiec dla nich 1 a 10 nie robi różnicy...
Reszty nie mam zamiaru komentować i tak za dużo czasu poświeciłem ŻENADZIE tego roku! Ups... Zdradziłem tajemnice! Cóż mogę powiedzieć. GRATULACJE WYGRAŁEŚ żenującą nagrodę za żenujący wpis! A nagroda to DVD Malibu - atak rekinów film pasuje do twojego postu!

daxi891

dobrze ze nie czytasz rzygow bo bym sie zaczal martwic..

ocenił(a) film na 10
aew4334555

Hahahah dobreeee ! :)

ocenił(a) film na 5
SIMONROMA

Po pierwsze: "HIP HOP , BLUES itd łączy się jednym słowem " MUZYKA "" muzykę z tego co wiem tworzą prawdziwe instrumenty a nie jakaś puszka 30cm x 30cm na którą się klika i jak wyjdzie tak będzie jak sie nie zgadzasz to ponapier**laj głowa w ścianę i do tego dodaj tekst ważne aby na 100 słów było 25x kur*a, 15x chuj, .i 15x je**ć (kraj, policje, wszystko(niepotrzebne skreślić))
Po drugie: "A WY WIELCY ANTYNARKOTYKOWI ABSTYNENCI PO STUDIACH MAGISTERSKICH ,NIE JESTEŚCIE W STANIE UŁOŻYĆ JEDNEGO I POWTARZAM JEDNEGO
ZDANIA NA POZIOMIE TEKSTÓW MAGIKA" widać ze nie byłeś na studiach nawet 1-ego dnia... i dodam ze na studiach jak już byś był to byś wiedział ze istnieje w Polsce wiele ukrytych talentów
Po trzecie: "A DOBRE CHŁOPAKI MAJĄ NA TO , WY ! JE ! BA ! NE !!! PIONA DLA WIARIATÓW !" Wariaci to ludzie którzy niekoniecznie są dobrzy, więc twoje zdanie zaprzecza samo siebie, zbijasz pione przez internet? Chyba pora abyś wymyślił sobie zmyślonego przyjaciela!
Po czwarte: "bezwartościowe zdury" i "Sam brobiłem Skazanego Na Bluesa" słowotwórstwo pełną gębą, proszę jeszcze o wpisanie na Wikipedii definicji tych słów bo już nie mogę się doczekać kiedy wypowiem je na ulicy do kolegi! Pozdrawiam WIELKIEGO fana Magika oraz Twoich "dobrych chłopaków wariatów"

ocenił(a) film na 10
daxi891

Jesteś taki do przodu że z pewnością gubisz swój tył ...
Dobrze że takie dzieci neo jak ty mogą się dobrowolnie i anonimowo wypowiadac w sieci :)
Masz propsa za INTELEKT ! ;]

daxi891

MUZYKE TWORZĄ PRAWDZIWE INSTRUMENTY, A NIE JAKIŚ ŻUL DMUCHAJĄCY W HARMONIJKE JAKBY ZBIERAŁ NA JABOLA W PRZEJŚCIU PODZIEMNYM JAK TEN ĆPUN RYSZARD RIEDEL

ocenił(a) film na 5
stonedfish

Przynajmniej nie skakał po frugo z 10-ego pietra wykrzykując "walili mnie w dupe"

ocenił(a) film na 10
stonedfish

Ten żul w swoim krótkim życiu osiągnął to czego ty nie osiągniesz nigdy w swoim , nawet jeśli by było 5 razy dłuższe ...
WIĘC MORDA W KUBEŁ HEJCIE !

ocenił(a) film na 5
SIMONROMA

Morde masz ty. To że twoje życie to pasmo imprez w stylu weźcie mnie w lokomotywie bedzie fajnie i pozniej połkne wasze jaja i zlejecie mi sie na morde al y tato zrob to pierwszy... to nie znaczy ze tak ma kazdy... BYŁEM NA FILMIE JEST DO DUPY!! SIMONROMA chyba łądnie tobie producenci dupe przeczesali!

ocenił(a) film na 10
daxi891

Ciekawe wiedziec że jesteś moim cieniem który wie co robie z kim i gdzie imprezuje :)
Ciekawi mnie tylko jak wygląda twoje życie ...
Pasmo porażek i bezrobocie ...

ocenił(a) film na 5
SIMONROMA

Nie bede tobei opowiadał o swoim zyciu prtwatnym ale wierz mi jest ZAJEBISCIE! idz adalej zbijac piony z wariatami pod monopolowym i za 2 tygodnie wyskocz z okna!

daxi891

Oj biedny człowieczek w akcie zemsty próbuje mnie sprowokować żenującym i niespójnym językowo postem. Przepraszam drogi hipsterze, ale wyraziłem swoją obiektywną opinię, a ty przestań się już kompromitować, bo po poście skierowanym w moją stronę osiągnąłeś poziom rynsztoku. Pozdrawiam.

SIMONROMA

racja!

SIMONROMA

ŻAL DUPY ŚCISKA że po nich nic nie zostanie. Pełen szacun dla PFK. Zazdroszczę Ich Katowicom.

ocenił(a) film na 9
SIMONROMA

Stary olej tych frajerów, do dzisiaj to był jedyny film, pod którym nie czytałem jakichkolwiek komentarzy,bo wiedziałem, że pojawi się taka sieczka, a mam to w "chcę obejrzeć" od jakiegoś roku. No ale wszedłem, bo dziś premiera i widzę ,że nie wytrzymałeś, ale mówię olej ich.
Apropos, sam się zastanawiam kogo dziś spotkam w kinie, jestem ze Śląska, żadnym dresem, zobaczymy kto przyjdzie i jak będą reagować...

ocenił(a) film na 10
tomeklp

I jak w kinie było ...?
Mam nadzieje że dobra atmosfera , Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
SIMONROMA

Właśnie wróciłem, dużo dzieci... tzn gimnazjalistów. No i normą staje się alkohol, nie mówiąc już o czipsach :)
Ale brawa wiernych fanów były !

ocenił(a) film na 10
SIMONROMA

To Gra gitara :) widze że 9 dałeś ładną :)
Pozdrawiam :)

SIMONROMA

Ale za to mają damskie okulary w grubych oprawkach, hipsterskie ciuchy, flanelowe koszule z krawatami na dyskotekach, gumowe opaski na rękach i 100 przyjaciół na facebooku.

ocenił(a) film na 7
SIMONROMA

Ludzie mylicie pojęcia. Hip-Hop to nie muzyka tylko SUBKULTURA w którą skład wchodzi Rap,Dj'ing,Graffiti i Bboying. Proponuje zagłębić się w temacie zanim zaczniecie wypisywać cokolwiek na ten temat zamiast robić z siebie ignorantów. Peace

ocenił(a) film na 10
MARAS_ZIOM

Kolego mówie ogółem , nie łap za słowa i nie bądz taki ELOKWENTNY ...

SIMONROMA

Chwile ulotne łapie jak ulotka.... jak fotka !

HAHAHA. Daj spokój kolego.

SIMONROMA

kolejny fan popka i firmy

ocenił(a) film na 10
premo7

Nie kolejny tylko jeden z wielu fanów prawdziwego rapu kolego ...

ocenił(a) film na 10
SIMONROMA

wyjatkowo pod tym filmem duzo trolli i hejterow. Szkoda, ze administracja filmweba zdecydowala sie tylko na usuwanie postow, a nie banowanie kont. Mysle, ze to ich WIELKI blad!

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

Nadal podtrzymuje to zdanie !

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

jak poznac trolla ocena filmu 1/10 :)
jak hejtera ocena filmu 4/10

ocenił(a) film na 7
SIMONROMA

hipster?hejter?mainstrimowiec? wtf? czy tylko ja jestem z innej epoki i nie wiem co to znaczy

ocenił(a) film na 10
katedra

Luzik ważne że film sie podobał ;)

ocenił(a) film na 10
katedra

Spox, mam 22 lata i też dopiero tutaj sie owiaduje, nic tylko nacierac sie błotem...