6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Kolejny polski film, który jest tak słaby że od oglądania bolą oczy, gra aktorska śmieszy. Aż
żal pieniędzy które poszły na stworzenie tego "filmu".
Nie polecam, szkoda kasy, czasu. Nawet jeśli ktoś zamierza pobrać piracką kopię również
odradzam bo zwyczajnie szkoda na ten syf czasu.
Jeszcze w całym moim życiu nie widziałem choćby średniego polskiego filmu i wątpię że
kiedyś obejrzę dobry film polskiej produkcji.

ElTabasco

Popieram twoje słowa, cóż szkoda słów nawet, a co dopiero czasu.

użytkownik usunięty
ElTabasco

to tylko twoje zdanie, może lepiej niech obejrzą, żeby mieć swoje. a piracką kopię też odradzam, bo psuje klimat.

A mam takie pytanie jaka jest różnica między piracką kopią a nie piracką, czemu ona ma psuć klimat?

użytkownik usunięty
rafib1975

kopia jest tylko piracka, a jej słaba jakość psuje cały odbiór filmu, lepiej iść do kina.

pisząc kopia miałem na myśli wersję piracką filmu. Pirata można ściągnąć w wersji full hd i oglądać na dobrym monitorze wrażenia lepsze niż w kinie.

użytkownik usunięty
ElTabasco

nie popieram piractwa, nawet w full hd :D ale wiem o co chodziło i nie zgadzam się. mam w domu telewizor 3d, a i tak nic nie zastąpi klimatu kina.

ocenił(a) film na 7

Pamiętam te uczucie po filmie kiedy w sali panowała taka atmosfera napięcia :d no i ta cisza po filmie ... raczej oglądając tego przy komputerze nie poczujesz ;d

CO kto lubi ;)
Ja do kina nie lubię chodzić, filmy oglądam sam bo tak jest najprzyjemniej ;]

Po pierwsze kopia jest nie tylko piracka, bo film został nakręcony np na taśmie a z niej robi się kopie filmu czy to też na taśmie czy DVD czy BluRay. Po drugie obecnie pirata możesz ściągnąć w każdej wersji nawet 1080p. A kolejne klimat kina w obecnych czasach to jest śmiech a nie klimat, jakieś matoły co jedzą jakieś szeleszczące jedzenie jakby szli na piknik, albo głupkowate tekst jakiś kolesi lub ludzie śmiejący się nie wiadomo z czego - to ma być "klimat" i za to mam płacić??