6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Jaak ten film może mieć tak dobra notę ? Czy wy ludzie nie widzicie tych mikrofonów nad głowami? jaja sobie z nas robią jak mozna wydać takie sceny , nie pomijając że w słuchawce telefonu managera słychać " nie ma takiego numeru" jak gada z magikiem. Scenariusz nudny, a reżyser i dźwiękowiec chyba pijani. Wychowałem się na k44 i pfk ale ten film poprostu nie przełknąłem. "O widza trzeba dbać a nie tylko doić kase" Marian Paździoch.

ocenił(a) film na 10
darek1271

Bez komentarza, weź zaczekaj na dvd, potem obejżyj i poszukaj mikrofonów...

ocenił(a) film na 4
darek1271

zgodzę się. ponadto fabuła filmu sucha i bez polotu, jak paczka krakersów.

crlltm

Niestety też się muszę zgodzić. Film po prostu nudny. Postaci bardzo słabo zarysowane. Dla laika postaci rahima i focusa są nie do odróżnienia i nie mają osobowości. Spodziewałam się ciekawej historii... Bo skoro to nie był dokument, a fabularyzowana bajeczka to można było dodać co nieco do fabuły... Ogólnie film jest po prostu nudny.

ocenił(a) film na 7
diamelen

Fokusa nie Focusa znafffco... a Poza tym wszyscy odpisujecie kolesiowi,który nawet nie oglądał PRAWDZIWEGO filmu,nie będę komentował Waszego zdania o fabule bo macie do niego prawo.

ocenił(a) film na 4
Kuba1812_1996

to powiedz mi, jaki był PRAWDZIWY film:) ?

ocenił(a) film na 7
crlltm

"Prawdziwy film" w tym wypadku oznacza w pełni ukończoną wersję, którą wyświetlano w kinach i trafi do sprzedaży na DVD i Blu-ray. Wersja dostępna w Internecie jest kopią roboczą, więc wiele elementów jest nieukończonych.

ming44

Właśnie, też mam tą wersje "bete" której napewno nikt by nie wydał przy zdrowych zmysłach z tyloma błędami