6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem
ocenił(a) film na 3
Anaissa

Możliwe ale trzeba troszkę zaczekać może 3 tyg.

ocenił(a) film na 10
bobas1989

Może być problem, bo stare pokolenia patrzą nieprzychylnie na obecną muzykę. A hip - hop nie przyciągnął wielbicieli tak jak rock lat 70. i 80., kiedy słuchacze dostrzegali w nim dodatkowo antidotum na przykrą rzeczywistość komunizmu.

użytkownik usunięty
Anaissa

Oby.. wczoraj było 261, dziś już 245.

ocenił(a) film na 10

Mysle, ze bedzie widze troche tu trolli zaklada bezsensowne tematy, ale pewnie zdopinguje to osoby ktore dzieki nim wybiora sie do kina.

użytkownik usunięty

Chyba miał u cb 7 tem film ? Czemu teraz ma 10

użytkownik usunięty

Miał, ale po namyśle zasługuje na te dodatkowe oczka.

Rozumiem jakbyś zmienił ocenę o jedno, maks 2 oczka, ale jak dla mnie to nie jest to zbyt uzasadnione, że nagle film po 4 godzinach oceniasz na arcydzieło, kiedy wcześniej był "tylko" dobry. Z oceną najwyższą trzeba się przynajmniej przespać, czasem obejrzeć drugi raz. Ja tylko mówię, jednak dla mnie to to jest mentalność tłumu, wszyscy mówią, jak wielkim arcydziełem i przełomem jest ten film, więc ja też tak powiem, a co tam, prawda?

użytkownik usunięty
gregorypeck811

2 seanse skłoniły mnie do takiej oceny, przy czym te dwa ostatnie oczka są całkowicie subiektywne, bo ten film ma coś w sobie. pozostałe są bardziej za techniczne sprawy typu aktorstwo, klimat, fabuła, zdjęcia, muzyka etc.
a co do tych podpisów typu "arcydzieło", "dobry" - dla mnie skala ocen na fw jest żałosna i nie przywiązuję do tego wielkiej wagi.
P.S to nie było po 4 godzinach, a po tygodniu ;)

ocenił(a) film na 8
Anaissa

nie bedzie jak ludzie hejtuja daja 1 -2 -3 oceny rozumiem nie podobal sie i 5 za montaz muzyke aktorow gre i scenariusz a gdy daja 1 po to by tylko zanizyc bo nie sluchaja np. albo nie rozumieja etc.

użytkownik usunięty
marcinrk

To samo można powiedzieć o tych którzy dają 10
Nie rozumieją hahahahahaha

Anaissa

światowym nie sądzę. Ale kto by się tam przejmował światowym rankingiem |-D

ocenił(a) film na 1
Anaissa

Oby nie.

ocenił(a) film na 10
MINTOR1994

oby tak

użytkownik usunięty
pietrasziom4

Dyletant

użytkownik usunięty

Koneser

ocenił(a) film na 5
Anaissa

film zawsze najwyższą ocene ma póki jest w kinach- ponieważ idą na niego osoby zainteresowane oraz fani itp. i wiadomo że wtedy zaczynaja wysoko oceniać. Dopero jak film bd dostępny w sieci w jakości conajmniej dvd zacznie ocena spadać bo bd ogladać go pozostała reszta, którzy np. nie są fanami tylko ogladaja z zainteresowania wysoką oceną i wtedy ocena sie stabilizuje. Ale mam nadzieje że sie nie dostanie ten film do top 100, bo ten ranking tak już jest zwalony, w ogóle nie daje szans na wysokie miejsca filmów starych np. z 50 roku bo za mało głosów jest mimo iż ma np średnia 8,4. A teraz film o narkomanie i samobójcy co nic dla świata nie zrobił. Może nagrał jakieś fajne piosenki no ale bez przesady, wolałbym obejrzeć bibliografie Boba Marleya która wyszła w tym roku.

Kubyra

True

użytkownik usunięty
Kubyra

Ja nie jestem fanem, a jakoś nie szkoda mi było wydać 40zł na bilet. Film jest genialny i zasługuje na miejsce w top100 bardziej, niż Zielona Mila, Nietykalni, czy Skazani na Shawshank. A filmy z lat 50 w większości nie przetrwały czasu i nudzą współczesnego widza.

Kubyra

w 5d

użytkownik usunięty
Kubyra

40 zł, bo dwa seanse ;p

ocenił(a) film na 10

ja mam za 15 zl 1 seans czyli 3x = 45 zl ;) i mieszkam w bardzo duzym miescie :)

użytkownik usunięty
bormann_maly_recenzent

tanio dość ;) u mnie 20 zł, w weekendy 22. ale co tam, w poniedziałek idę trzeci raz ;p

ocenił(a) film na 10

;)

ocenił(a) film na 10
Anaissa

Mam nadzieję, że będzie top 100 chociaż trolle zakładają konta specjalnie po to żeby ocenić Jesteś Bogiem na 1. Żaloza...

ocenił(a) film na 10
eMAGieIKa_2

No niestety administracja nie przyklada sie tak dokonca powinni banowac konta trolli i hejterow !

ocenił(a) film na 1
Anaissa

Raczej nie będzie : )

ocenił(a) film na 3
Anaissa

potnę się jak ten syf będzie w top 100 [NAJLEPSZYCH FILMÓW JAKIE WYSZŁY] spoko na pewno ten film tam się nadaje, tlyko dlatego że był o Paktofonice

użytkownik usunięty
coca_cola_z_drozdzami

nie, nie dlatego ignorancie. mam propozycję, potnij się już teraz

ocenił(a) film na 3
Anaissa

ja nie jestem ignorantem, przeciwnie jesli chcesz zeby taki film znalazł się tam gdzie znalazły się perełki światowego kina to życzę powodzenia :) film był naciągany a w jednej scenie na peronie TAMTE CZASY nagle...przerodziły się w nasze...może się przenieśli...albo po rpstu zapomnieli ludzi przebrać :((

użytkownik usunięty
coca_cola_z_drozdzami

jakie perełki? przecież obecny ranking to kpina. a film nie jest naciągany

ocenił(a) film na 10
Anaissa

na bank :)

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

zgadzam się z Flashback_

ocenił(a) film na 10
pietrasziom4

tez..:)

ocenił(a) film na 7
Anaissa

nie

ocenił(a) film na 10
Anaissa

Dobijamy do 1 000 000 widzow. Po zaledwie 10 dniach od premiery obejrzało go 871 452 tysięcy widzów :)

bormann_maly_recenzent

Na pewno dobije.

ocenił(a) film na 10
Anaissa

zapraszam do malych kin w malych miasteczkach tam powinien byc zdecydowanie lepszy klimat do ogladania filmu.
Prowincja gora hihih :) ... musze sie przejechac do cioci :)