6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Jednym słowem chała  

użytkownik usunięty

Rozumiem że to na cześć śp. magica, film jest bardzo grzeczny i poprawny, i dlatego bardzo nie odpowiada rzeczywistości. To zupełne przeciwieństwo jego szalonego życia, pełnego awantur i problemów. Film idealizuje Magica, pokazuje w dobrym świetle, mamy mu współczuć, dlatego ocena jest adekwatna w stosunku do realizacji tak daleko wypaczonej rzeczywistości

ocenił(a) film na 9

Kim był magic ??

użytkownik usunięty
adrian_adi0

Samobójcą ? ;))

ocenił(a) film na 7
adrian_adi0

Ten co z focusem nagrywał :)

ocenił(a) film na 9
Kuba1812_1996

Focusa t wiesz gdzie możesz znaleźć w Fordzie.
FOKUS !!!!

ocenił(a) film na 7
adrian_adi0

Ktoś tu ma problemy z wyczuwaniem ironii.

ocenił(a) film na 5
adrian_adi0

Adrian , przeczytaj sobie ten artykuł - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia przyda Ci się.

ocenił(a) film na 9
SirUrias

Kuba może miał na myśli to, ale lord raczej nie

ocenił(a) film na 5
adrian_adi0

No raczej :)

ocenił(a) film na 9

Kurcze a ja myślałem, że Magik, a nie jakiś magic

ocenił(a) film na 7
adrian_adi0

Ale ironii to kolega nie załapał,a specjalnie dałem :)

ocenił(a) film na 5

sory ale jeśli nie wiesz nawet jak się nazywał, to co możesz wiedzieć o jego życiu? kolejny fanatyk..

użytkownik usunięty
efka93

Gdy ja go słuchałem i pamiętam ,że głośno było o jego śmierci, znam dobrze te czasy i klimat, ty uczyłaś się dopiero jeździć na dwóch kółkach ;)) Nie osądzaj ludzi po literówkach ;))

ocenił(a) film na 9

Jedna literówka, a tak wiele może zmienić

ocenił(a) film na 7

Nie pisz kolego,że to literówka,napisałeś to dwa razy,z premedytacją. A litery "k" i "c" są od siebie mocno oddalone na klawiaturze. Ja jak kogoś słucham to przynajmniej wiem jak on się nazywa/jakiego używa pseudonimu. Jeżeli pamiętasz rozgłos po jego śmierci to czemu nie została ci w głowie poprawna pisownia jego pseudonimu?

ocenił(a) film na 7

teraz to idealizujesz swój brak wiedzy o temacie

użytkownik usunięty
alone_in_the_dark

czy to znaczy, że mam idealny brak wiedzy ? ;))

ocenił(a) film na 7

nie to oznacza że nie wiesz nic a twierdzisz , że jesteś co najmniej obeznany w temacie

użytkownik usunięty
alone_in_the_dark

aha już rozumiem, co za głupek ze mnie, jak można pomylić C z K toż to gwałt na alfabecie, (ucięcie języka za to, zbyt łagodna kara dla mnie), pewnie prokurator zażąda kastracji ;))

ocenił(a) film na 7

tu nie chodzi o same litery , w ogole brednie piszesz a poza tym nie irytuj sie tak bo sie spocisz ;)

użytkownik usunięty
alone_in_the_dark

jakie tortury są za takie herezje ? spalenie na stosie ? łamanie kołem ? żelazna dziewice ? ;))

ocenił(a) film na 9

Prawdopodobne to ostatnie. Przykre...

użytkownik usunięty
adrian_adi0

wyrok sądu najwyższego brzmi - ofiara z męczennika magika w zupełności wystarczy ;)) Wyrok jest prawomocny ;))

ocenił(a) film na 7

Ej, a czemu piszesz ''Magic'' he? Moim zdaniem malo wiesz na ten temat. Piotr Łuszcz zwał się ''Mag Magik Pierwszy'' kolego...

ocenił(a) film na 7

Film jest grzeczny i poprawny ? niby w którym momencie ?
Żadna sylwetka w tym filmie nie była idealizowana ani faworyzowana.
Zdarada , jaranie marychy to ma być ta idealizacja , tak ? dupisz alajny jak potrzaskany

użytkownik usunięty
alone_in_the_dark

nie denerwuj się bo się spocisz ;))

ocenił(a) film na 7

świetny kontrargument