6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Miała być za miesiąc, a tu cicho sza. Czeeekam!

ocenił(a) film na 10
interplaygirl

Ostatnio jeszcze gdzieś czytałam, że 9 marca. I czekam..

ocenił(a) film na 8
malewredne

Ech, no a ja właśnie dotarłam do informacji, że:
http://www.mmsilesia.pl/399606/2012/1/12/wiemy-kiedy-bedzie-premiera-jestes-bogi em?category=kultura

Niestety, bardzo źle. ;(

ocenił(a) film na 10
interplaygirl

Ej... nie podoba mi się to ...

użytkownik usunięty
malewredne

Mi tez nie.... co tak dlugo... :-(

interplaygirl

Jestem ciekawa filmu. Jednak kiedy sobie wyobrażę miliony WIELKICH fanek po obejrzeniu filmu to mi się odechciewa.

ocenił(a) film na 8
kika119

W zasadzie po każdym tego typu filmie zaskakująco przybywa fanów.
Z jednej strony to śmieszne, a z drugiej strony dobrze, że ludzie przypominają sobie o muzykach, a niektórzy dopiero ich poznają... :)

ocenił(a) film na 8
kika119

Och, z ust mi wyjęte. Niestety tak będzie. Bedzie jeszcze gorzej niż po pożal się boże, Sali Samobójców. Rany, może jeszcze czternastki zaczną ustawiać Magika na avatarach na n-k?

Ale póki co to ja chcę obejrzeć ten film, bo tego potrzebuję. Od lat.

interplaygirl

ja też czekam na film od dawna. Sala samobójców ? Dla mnie to gniot. Nie rozumiem czym się tu podniecać. Teraz słodkie 14 jarają się filmami z "wielkim przesłaniem", udając jakie to nie są dojrzałe. Boje się premiery tego filmu, po prostu.

ocenił(a) film na 8
kika119

Jeah, haj fajw! Jak siedziałam na SS w kinie, to chciałam wypełznąć przy podłodze tak, żeby nikt nie zobaczył, że się na tym pojawiłam.

Ja też się boję, ale jednak zostaje tylko się z tym filmem zamknąć szczelnie i przeżyć go, nie patrząc na to co zrobi otoczenie.

ocenił(a) film na 7
kika119

Jak się was czyta to brzmicie, właśnie jak Ci opisywani przez was "fani". Dajcie spokój i nie przesadzajcie, bo nie ma miary, wg której da się opisać prawdziwego fana.

użytkownik usunięty
interplaygirl

http://www.pisf.pl/pl/dotacje/dofinansowane-projekty/2012/po-produkcja-filmowa/p riorytet-3-filmy-fabularne-sesja-1-2012

film dostał dodatkowe 500 tysięcy z PISFu, więc pewnie prace jeszcze trwają. cieszy ocena ekspertów - "bardzo dobry".

ocenił(a) film na 8
interplaygirl

Premiera odbędzie się o ile pamiętam podczas Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni.

ocenił(a) film na 9
Znakomajkowity

zgadza się...

ocenił(a) film na 1
interplaygirl

to bedzie SUPER GNIOCIOR......PORAZKA! NIE BEDZIE ZADNYCH FAAAAAAAAAAAAANEK. BEDZIE ZENADA JAK KAC WAWA.