6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

MAGIK

ocenił(a) film na 10

za wrazliwy na rzewistosc w ktorej musial zyc... chcial zagluszyc cpaniem - nie dalo rady, chcial wykrzyczec to swiatu - malo kto sluchal. Wiec sie poddal - za proste i za skomplikowane dla niektorych, zeby to zrozumiec... i nazwac artysta! przykre i smieszne - ale wybral sposob, ze wkoncu go zauwazono!

ocenił(a) film na 1
binasss

zgadzam się, straszne że taka osoba stała się dziś autorytetem młodzieży

Mesjasz_to_ja

Była nim od dawna. Film nie stworzył tej otoczki dopiero teraz.

ocenił(a) film na 1
jedzoslaw

Ale teraz zainteresowało się nim nowe pokolenie, które zatruwa sobie umysł tą prymitywną 'muzyką'.

użytkownik usunięty
Mesjasz_to_ja

A jaką znasz dobrą muzykę?

ocenił(a) film na 1

Wiesz co, zaczynam się czuć prześladowany, czemu odpowiadasz na niemal każdy mój nowy post?

ocenił(a) film na 1

widzimy

użytkownik usunięty
Mesjasz_to_ja

Przynajmniej nie leje wody i gadam o niczym jak inni....

użytkownik usunięty
Mesjasz_to_ja

Jestem tylko ciekaw co uważasz za dobrą muzykę. Nie trolluj i nie wykręcaj się a jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zmartwię cię... tylko lejesz tu wodę.

użytkownik usunięty
Mesjasz_to_ja

troloo zero konkretów. Trolling na dość słabym poziomie, nawet nie rzucisz żadnym żarcikiem :D

Mesjasz_to_ja

Zmartwię Cię. Ta muzyka nie zginie, Magik nie był jedyny i nie będzie ostatni.

ocenił(a) film na 1
Mesjasz_to_ja

Mówisz jakbyś ty podał jakieś konkrety... nadal nie poznałem zalet tego filmu przez które go bronisz.

użytkownik usunięty
Mesjasz_to_ja

Przecież to już zakrwa na parodię, paktofonika tworzyła pod koniec lat 90 a ty twierdzisz, że magik nagle stał się znany. Tak to jest jak się ni interesuje pewnym sprawami