Magik miał kłopoty z którymi sobie czasem rady nie dajemy swietna rola marcina kowalczyka w roli maga, nie tylko film o pfk ale o czlowieku który miał problemy ci którzy mieli cos podobnego napewno doskonale rozumieli magika.
sam utożsamiam sie z głównym bohaterem miałem napady paniki , deralizacje , wszystko jest jakims objawem schizofremicznym spowodowanym stresem poczucie niepokoju i inne nieprzyjemne sparawy wiem jak to jest kiedy nikt nie moze ci pomoc poprostu w pewnym momencie wszystko jest do dupy nie ma sensu , uzalasz sie nad soba , unikasz kontaktu i nie mówisz o tym a wszystko psuje sie dalej ..
Mag problem ze stresem cały czas miał najpierw go wyrzucili ,ze szkoły , kłotnia z k44, kobieta w ciązy, rozwód.. mozna oszalec .. i przyspozyc sobie szybsze bicie serca .
co do filmu jest w moim guscie miał swój niepowtarzalny klimat taki cichy.. , spokojny swietna rola KNT normalnie jakby on we własnej osobie wyobrazałem sobie jak tone kosu juz TDF i borygo wciagali :D ale mniejsza o to :)...Fokus i Rah swietnie sie sprawdzili w ich rolachtonasz i dawid :P rola gustawa też znakomita daje mocne 8/10 czegos mi brakowało ale trudno powiedziec jak sobie przypomne to napisze ;) pozdro :)
W koncu jakis normalny komentarz, inteligentnie i na temat. Zgadzam sie w 100 %!
Jak czytam to forum i wypowiedzi niektorych ludzi to az rece opadaja.
bo nie którzy widzą cpuna i człowieka który nie mógł zarobic na rodzine oraz samobójce, tchórza.. ale on po prostu potrzebował pomocy z jednej ze scen Fokus wiedział ,ze z magiem jest cos nie tak ale widac było ,ze on sie wstydził i udawał ,ze jest wszystko w porzadku jedynie Gustawowi zwierzał sie w jakis sposób gdyby zaproponowano mu terapie i było wieksze wsparcie, zainteresowanie jego problemem byc moze nie doszło by do tragedii .
i czuje jednak nie dosyt co do sceny kiedy Magik kłóci sie z dabe i joka nie ukrywam ,ze liczyłem na odpowiedz dlaczego Magik opuscił k 44