Ten film to kłamstwo! Tak naprawde magik przedawkował maryhe, ale o tym cisza. Tak samo jak
o tym, że brali ją inni sławni ludzie jak Brad Pitt, Matt Damon, Jan Paweł II, Jezus czy Mojżesz. Tak
samo pominięty był fakt, że Piotr Łuszcz(Magik) był żydem i jego ojciec ma zakłady mięsne w
Soczaczewie, w których produkowane jest opium, żelatyna i karbonit. Jezus wybacza, ale ja nie i
dlatego daje tej szmirze 1/10 i ide se chyba tosty zrobie, bo głodny jestem. Lubicie Tybet? Piszcie
w komentarzach
hahahahah przedawkował maryhe ! Dawno się tak nie uśmiałam !
Próbowałeś ją kiedykolwiek lub wogóle widziałeś na oczy ?
Nie pisz bzdur , zjaraj się i poczuj ten stan ;D
Normalna osoba psychiczna nie skacze przez okno z powodu wojska... Raczej każdy to musi przeżyć żeby w przyszłości na wszelki wypadek chronić państwa.
Nie każdy chce zjarać sie i poczuć ten stan bo nie każdy jest ćpunem. Tak, tłumaczcie sobie że zioło to nie narkotyk. Nienawidzę narkomanów.
Spokojnie z tą nienawiścią do palaczy trawy, bo zaraz może się okazać, ze nienawidzisz 50% ludzkości, a tego byś chyba nie chciał?
Ludu nie marnujcie czasu na slabego trola, bo kazdy madry kapnie sie juz po samym tytule "przedawkowac maryhe" lololol