Jeszcze , nie oglądałem ale już wiem , że są , tj filM w którym fabuła jest grana w roku 1998-03 na parkingu są samochody tj Opel Astra III gdzie produkcja tych samochodów rozpoczęła się po 2004 r.
no i?? kur..ludzie typowe polaczki i polactwo ciagle narzekanie i jak ma byc dobrze w tymkraju? kiedy zejdziesz na zgona ?
To nie jest narzekanie, mylisz się chłopie. To są niedociągnięcia w filmie i bystre oko potrafi to wyłapać. Gdybyśmy mieli przymykać na wszystko oko to nikt by się nie czepiał że w filmie "Bitwa pod Wiedniem" na naszym godle orzełek jest odwrócony w lewą stronę, no bo zapewne w Twojej opinii to tylko kawałek szmatki i nie ma się co czepiać ;)
znajde ci milion niedociagniec w amerykanskim filmie i co tez bedziesz sie tym jaral jak tu ?? ;)))
Chwila, gdzie ja niby coś wspominałem że w amerykańskich produkcjach jest wszystko tip top ? Poza tym wyznajesz zasadę "skoro oni coś spartaczyli - to i my też możemy" ?
Bo nie wiem do czego zmierzasz swoją wypowiedzią.
Na jakiej podstawie ? Nigdzie nic nie wspominałem o amerykańskich filmach, a odniesienie się do filmu "Bitwy pod Wiedniem" miało na celu ukazanie Tobie że czasami warto zwracać na takie szczegóły uwagę by później nie ośmieszać się w oczach innych.