6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Film ogólnie ciekawy, fajna muzyka ciekawi aktorzy jednak mam wrażenie że to wszystko jest jakieś niewiarygodne. Chłopaki nagrywają nie pija nie chodzą na imprezy palą trawę o innych narkotykach nie ma w filmie mowy jakieś to wszystko jest strasznie "grzeczne". Nawet Magik przedstawiony jest jako osoba zakręcona ale miejscami wygląda na bardzo poukładanego gościa a jego koledzy to istne anioły. Jedynym ich problemem to brak pieniędzy.
Po wyjściu z kina byłem zawiedziony bo obejrzałem fajny film który przedstawił coś co zdarzyło się naprawdę ale nie było do końca prawdziwe.

ocenił(a) film na 7
krzy1982

o innych narkotykach? ''Czy grzeję doktorku?
Nie, w żyłę nie daję
Tam marihuanę palę,
Ścierwa tez nie walę''

ocenił(a) film na 8
krzy1982

Rozumiem, że jakbyś w filmie miał sceny walenia wódy to by było ok?Z tym brakiem pieniędzy Magika pokazanym w filmie też nie jest do końca prawda, płyty Kalibra rozeszły się w niezłych nakładach i chłopaki zarobili na nich dobre jak na tamte czasy pieniądze.I dlaczego uważasz, że Magik nie mógł być poukładanym gościem? Bo hip-hop to patologia czy jak?

ocenił(a) film na 5
Karatakus

Fajnie uprościłeś, niestety nie chodzi o walenie wódy ani o patologie. Niestety wg mnie film jest mało realny widzimy oprócz zdrady chłopaki są święci jak bohaterowie filmu młodzieżowego, zero kontrowersji dla mnie mało realne.

ocenił(a) film na 8
krzy1982

Bo może po prostu film miał nie być o tym. Poszukaj sobie na yt jak Fokus odpowiada "ziomeczkowi z Warszawy" na podobne wątpliwości jakie masz Ty.