Nigdy nie przepadałem za tym rodzajem muzyki po prostu nie moje klimaty.Jakieś 2-3 lata temu obejrzałem na TVP Historia albo Kultura dokument na temat zespołu Paktofonika.W którym Fokus,i inni opowiadali o założeniu zespołu i samym Magiku.Dokument bardzo mi sie podobał więc wczoraj nadarzyła się okazja,i ogladnąłem Jesteś Bogiem.Film okazał się jak dla mnie BARDZO DOBRY niesamowity klimat,i całość zmontowana świetnie szkoda tylko młodego chłopaka który ginie w tak tragiczny sposób.Film godny polecenia także tym którzy nie czują klimatu hip hopu jak ja.
PS. Jeżeli ktoś to czyta,i wie jaki tytuł miał dokument o Paktofonice to prosiłbym o jego tytuł.Pamiętam tylko tyle,że bardzo duzo udzialał się w nim Fokus,i chyba jakiś producent albo wydawca muzyczny.Z góry dzieki :)
Kurde to trwa 26 min. Mnie sie wydaje,że to co ogladałem trwało co najmniej 2 razy dłużej.... Moge sie mylić w sumie dawno to ogladąłem.
Dziekuje za info POZDRAWIAM :)
dużo w tym dokumenćie jest o Magiku? Jakieś archiwalne zdjęcia czy filmy... Bo chcę obejrzeć wieczorkiem.
W sumie w ciągu tych 26 min. naprawde sporo jest powiedziane.Magik kilka słów też od siebie daje.Warto ogladnać !!!
Tu masz linka jak co http://www.youtube.com/watch?v=Eba8cX029dA&feature=related