6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205946
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

z ziomkami pod trzepakiem na telefonie komórkowym.Gdyby nie oni ,skonczylbym jak wiekszosc moich kumpli , w
mamrze albo w trumnie.

ocenił(a) film na 7
TheAmazingPudding

albo w psychiatryku.

TheAmazingPudding

Na początku lat 90 z telefonu?:-)

Mariannab

może z magnetofonu ? ;>

Ladybaby

Autor pisze wyraźnie ze z telefonu dlatego dopytuje..a tak swoja droga to pamiętam jak dziś jak bylysmy z siostra bardzo maloletnie ,a Nasz Brat stal pod klatka z kolegami , cóż to był za lans otworzyc okno na parterze i puścić z wierzy paktofonike :-)

ocenił(a) film na 7
Mariannab

No może to było jednak po 2005 roku , się słuchało na soni ericssonie w mpe3 , na legalu.

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

Zakładając ,że Paktofonika powstała w 1998 roku to masz niezwykły dar zaginania czasoprzestrzeni ,że juz na początku lat 90tych słuchałeś ich z TELEFONU na trzepaku :D. Pełen szacun

ocenił(a) film na 4
19joanna86

faktyko, niezła zdolność, koniec lat dziewięćdziesiątych, czy po roku 2005 (z "soni") cóż to za różnica rzekłby ktoś? ciekaw jestem jak on naprawdę skończy :)

ocenił(a) film na 7
Horyzont_Film

To był 2005 , sony ericsson , nie czepiajmy się szczegółów.

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

To niestety znaczące szczegóły :)

ocenił(a) film na 5
19joanna86

Ja pamiętam jak John Elton w 1976 nagrał album Blue Moves to wieczorami go słuchałem na mp3 i oglądałem teledyski na tablecie kupionym w avansie. I kto tu jest kozak ?

ocenił(a) film na 6
bzykus100

Ty mistrzu, Ty :)::)):):

ocenił(a) film na 7
bzykus100

Haha! Jesteście niemożliwi!

ocenił(a) film na 9
TheAmazingPudding

na początku lat 90-tych ? nie wiem czy wiesz że Paktofonika powstała w 1998 :D

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

Tak słuchałeś PFK na początku lat 90 kiedy jeszcze nie istnieli na dodatek z telefonu ! łooo k**wa musisz być Michael J Fox że tak w czasie przeskoczyłeś o . O