Dobry !
Zacznę od razu od sedna. Idziecie na film o paktofonice, zespole, który dla większości z was cywilizowanych łebków jest nudny, dla idiotów i dla imbecyli, którzy w życiu nic nie osiągną.
To powiem tak.
Jeżeli idzie się na film do kina, to trzeba być nim do licha zainteresowanym. Jeżeli nie lubię Shreka i komedii, to pójdę na sin city. A jak nie lubię Bonda, to pójdę na muminki.
Jeżeli idziecie na film, bo wam znajomi polecili, albo bo jest modne, a później skarżycie się, to jesteście jacyś chorzy.
Dla mnie dobrze by było, gdyby na film poszło 50 tys. osób, dla których ten film byłby relikwią, czymś co sprawiło, że znowu się uśmiechneli i mieli gdzie pośpiewać z innymi ( w kinie ). Czy to nie byłoby piękne ? A nie miliony dorosłych, którzy myślą, że pfk to zespół rockowy, a tu klapa. Film o blokach.
Morał z bajki ?
Macie recenzje, więc z nich ***** korzystajcie !
pozdrawiam kumatych ;)
moim zdaniem mało kto pójdzie na to gó*no które napisałeś. Chyba za dużo wypiłeś.
Mało kto pójdzie ? Poszło człowieczku prawie 2 mln w pierwszych dwóch weekendach. Więc za dużo chyba to ty wypiłeś. Po drugie napisałem, że mogło by iść mało. Bo tak jak kojoneczka napisała, siedziała obok mnie zorganizowana grupka gówniarzy, co się śmiali jak Magik rymował na klatce lub w innych takich sytuacjach. A jak ktoś puścił muzyczkę z komy to nie wytrzymałem i mu powiedziałem, że ma 3 sekundy. I to mnie zirytowało, wiara, która idzie bo musi, albo bo jest trendy.
Masz racje gdyby poszlo 50 000 widzow film mial by noty przynajmniej 8.2, a tak poszli lub wogole nie zobaczyli ale hejtuja i trolluja na 1 .
Ja moge z czystym sercem dac ocene 1 polowe amerykasnkich szmir, ale ten film zasluguje na szacunek i nota ponizej 7 jest czystym hejterstwem i zalatuje zawistnym polaczkowatym jadem :) !!
" mało kto pójdzie na to gó*no które napisałeś" - brawo za zrozumienie tekstu -.- przeczytaj to jeszcze raz... potem jeszcze raz... dotarło? Chyba nie.. przeczytaj jeszcze raz, gdzie napisałem, że nikt nie pójdzie na film? Napisałem WYRAŹNIE, że nikt nie pójdzie na to co napisał tak? Czyli tłumacząc jak koniowi, nikt nie uwierzy w te bzdury wypisane przez użytkownika Hastia... a teraz przeczytaj to jeszcze raz... Matko sami analfabeci w naszym kraju....
Ja się w sumie zgodzę. na pierwszy rzut oka w kinie jedynie my z meżem nie pasowaliśmy. Trzydziestka na karku, ja obcasik i spódniczka, mąz marynara sportowa:P reszta kina mniej więcej dekadę lub wiecej od nas mlodsza. Dla ns film genialny. Gówniara przede mna przez 2h siedziała na komórce na fb i czatowała...ech....Po wyjsciu wiele zawiedzinych głosów, że "mało palili"... no coment...