Nie wiem czemu ale wydaję mi się ze już dawno zrzedło na dno, film całkiem, całkiem ale mimo wszystko bez żadnych rewelacji, dobry dla fanów.
Nie piszcie ludzie do niej,może sama do tego dojdzie... :d A Tobie polecam,przejrzyj forum,od tego jest wyszukiwarka,może wpisz "mikrofon" ? :)
Sądząc po roczniku przy nicku powinieneś zwracać się do mnie per 'pani' drogie dziecko, po drugie odrób lekcje bo marnie skończy się Twoja kariera a po trzecie jedyną osobą która do mnie pisze jakieś idiotyczne i pozbawione kultury i sensu komentarze jesteś Ty więc nie wiem po co bazgrasz "nie piszcie ludzie do niej" :D
Bo zaraz mogą tu przyjśc alone_in_the_dark czy Flashback,ludzie,którzy w odróżnieniu od Pani wiedzą o czym piszą. Ale jak Pani chce to już napiszę wprost i kulturalnie. Oglądała Pani PIRATA. Tylko dlatego był tam ten mikrofon :) I pozwoli Pani,że sam przypilnuję swojej edukacji,ok?
Oczywiście, że pirata, ponieważ w kraju w który mieszkam w kinach nikt nie wyświetla takiego chłamu. Zgadzam się w pełni z autorem tematu, że polskie kino schodzi na psy. Historię zespołu śledziłam już 12 lat temu a to co nam przedstawiono jako superfilm jest zwykłym gniotem i mam pełne prawo być rozczarowana. Tymczasem kończę tę bezsensowną dyskusję i żegnam.
co za hipokrytka. pyerdoli o konstruktywnych wypowiedziach a sama stosuje chwyty erystyczne. przeważnie idioci bez szkoły wyjeżdżają z kraju robić na cudze PKB za psie pieniądze bo w Kraju nie ma dla nich perspektyw więc nie oczekuję od ciebie inteligencji która pozwoliłaby ci się zastanowić dlaczego w filmie widać mikrofon.
Szczekaj dalej burku :) Tyle potrafisz. Nie raz czytałam Twoje żenujące posty w innych tematach i jedyne to jest jedyne co potrafisz. Takim jak Ty nawet paszportu by nikt nie wydał :) Pozdrawiam
czytaj i się ucz. nie umiesz nawet uargumentować swoich wypowiedzi, jedyny twój argument to "widoczny mikrofon" co już zostało wyśmiane i zamiast przyznać się do błędu, brniesz w to dalej, kompromitując się jeszcze bardziej a my mamy z ciebie ubaw XD przecież już pierwszym swoim postem udowodniłaś debilizm ale czego się spodziewać po taniej sile roboczej w Irlandii :D
Coś mocno Cię boli moje miejsce zamieszkania .. siedzisz na zasiłku w biednej polsce i nie możesz się wyrwać? Nie obchodzi mnie czy masz ze mnie ubaw czy nie, bo mam głęboki gdzieś opinie ludzi, którzy potrafią tylko obrażać innych. Dodaj sobie kolejny idiotyczny post dla samej pustej satysfakcji że twoje słowo jest ostatnie, bo ja nie będę się zniżać do poziomu czegoś takiego jak ty.
"zniżać się" LOL... czy to nie ty naskoczyłaś na kolegę który polecił ci przeszukać wyszukiwarkę tylko dlatego że jest od ciebie młodszy? "odrób lekcje bo marnie skończy się Twoja kariera" - to jest twoim zdaniem mądry, dojrzały, konstruktywny post? totalna kompromitacja. naprawdę jesteś tępa skoro nie umiesz po prostu przyznać że pomyliłaś się w sprawie mikrofonu tylko atakujesz ludzi którzy chcieli ci pomóc. może rzeczywiście lepiej już nie odpisuj tylko schowaj się.
Dokładnie, kolega ma rację. Nie chcesz przyznać się do błędu, bo wyraźnie się skompromitowałaś swoją wypowiedzią, więc lepiej zacząć obrażać kogoś, że siedzi na zasiłku w "biednej Polsce" i odwrócić uwagę od merytorycznej dyskusji.
Sporo napisałaś o tym jaka jesteś dojrzała i o kulturze ...
Jestem ciekaw czy kiedykolwiek słyszałaś o netetykiecie ?
Jest tam taki ciekawy podpunkt o tym , że najpierw rozglądamy się na forum a potem np. "fakamy wszechobecne mikrofony"
* btw jest tez podpunkt mówiący o tym iż nie obrażamy się gdy ktoś do nas pisze "per Ty"
Jakby Ci to powiedzieć, opowieść ciekawa, ale nie widzę żadnych innowacyjność w polskim kinie wręcz przeciwnie widzę stagnacje i cofnięcie strona techniczna, dialogi, gra aktorska stylizacja itd. Zobacz co dzieje się w polskiej telewizji seriale typu trudne sprawy i opery mydlane wręcz królują, nie ma już komedii które by Cię powaliły jak kiedyś Psy, Poranek Kojota czy Chłopaki Nie Płaczą dialogi to dzisiaj są używane w wielu parodiach na YouTube filmy zdają się być nie śmiertelne, wszystko zdaję się wymarło. Ten film akurat miło mnie zaskoczył, było to jakieś odbicie ale dla scenariusza mimo iż nie jestem fanem PKF ani w ogóle Hip Hopu czy Rapu to opowieść mnie mile zaskoczyła, natomiast reżyseria......