Jak to w przypadku polskich filmów: zwiastun obiecujący, ale film i tak będzie marny.
gdyby tak było, to film by nie dostał tych nagród. Bo nie wiem czy wiesz, ale premiera dla pewnej grupy ludzi była już dawno
Może dla Ciebie były słabe , ale Twoja opinia akurat mało się liczy (bo zapewne jak większość hejterow kierujesz się tylko i wyłącznie swoim wypaczonym gustem ) .
a kto tu mówi o wszystkich ;/
Co jak co o Rrrr to jedna z najlepszych komedii jakie widziałam , a nie jestem zwolenniczka tego gatunku filmów , ale ja w przeciwieństwie do cb nie oceniam filmu zanim go obejrzę i nie krytykuje innych tylko dlatego , ze sie nie orientuje w temacie .... ale porównanie " jesteś bogiem " do " 8 mili " świadczy tylko o tym jak niskie musi być twoje IQ lub o tym , ze nawet nie wiesz o czym i o kim jest ten film .
nie krytykuję filmu nim go obejrzę...a gdzie ja go porównałem do 8 mili?! zobacz kto jest autorem tematu i co pisze trollu
A ja do "Notorious" (super film)
http://www.filmweb.pl/film/Notorious-2009-453909#
Każdy ogarnięty wie, że Oscary to dno bez prestiżu, a wszystko jest ustawione. Tu nie chodzi, czy nam się te filmy podobają (opinia, gust), ale przede wszystkim o to, czy rzeczywiście zasłużyły. Bierze się pod uwagę konkretne kryteria (zdjęcia, muzyka).
Porównanie do 8 Mili myślę, że jest oczywiste. Oba filmy traktują o trudnościach w życiu i muzycznej karierze obu raperów (Magik, Eminem). Ja na pewno pójdę na to do kina, bo zaciekawił mnie opis, szczególnie fragment: "a także kinomani spragnieni prawdziwego obrazu Polski". Zobaczymy, czy znowu przedstawią nasz kraj w złym świetle. Ale w tym filmie mnie to nie zdziwi, skoro jest o życiu raperów.