6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Pseudo podróbka "8 Mili"

użytkownik usunięty

Jak to w przypadku polskich filmów: zwiastun obiecujący, ale film i tak będzie marny.

gdyby tak było, to film by nie dostał tych nagród. Bo nie wiem czy wiesz, ale premiera dla pewnej grupy ludzi była już dawno

ocenił(a) film na 7
Misiex_2

Nagrody o niczym nie świadczą

użytkownik usunięty
katedra

Aha...

katedra

To niby po co miałyby być...

ocenił(a) film na 7
skyline8

Przecież nawet Oskara dostały słabe filmy...boże

katedra

Może dla Ciebie były słabe , ale Twoja opinia akurat mało się liczy (bo zapewne jak większość hejterow kierujesz się tylko i wyłącznie swoim wypaczonym gustem ) .

ocenił(a) film na 7
skyline8

nie mówię,że wszystkie jezus maria
hah powiedział ten co rrrr ocenił na 10

katedra

a kto tu mówi o wszystkich ;/

Co jak co o Rrrr to jedna z najlepszych komedii jakie widziałam , a nie jestem zwolenniczka tego gatunku filmów , ale ja w przeciwieństwie do cb nie oceniam filmu zanim go obejrzę i nie krytykuje innych tylko dlatego , ze sie nie orientuje w temacie .... ale porównanie " jesteś bogiem " do " 8 mili " świadczy tylko o tym jak niskie musi być twoje IQ lub o tym , ze nawet nie wiesz o czym i o kim jest ten film .

ocenił(a) film na 7
skyline8

nie krytykuję filmu nim go obejrzę...a gdzie ja go porównałem do 8 mili?! zobacz kto jest autorem tematu i co pisze trollu

ocenił(a) film na 8
skyline8

Bardziej bym go porównał do Skazanego na Bluesa, obowiązkowo do kina :)

ocenił(a) film na 7
dexter1988

A ja do "Notorious" (super film)
http://www.filmweb.pl/film/Notorious-2009-453909#

użytkownik usunięty
skyline8

Każdy ogarnięty wie, że Oscary to dno bez prestiżu, a wszystko jest ustawione. Tu nie chodzi, czy nam się te filmy podobają (opinia, gust), ale przede wszystkim o to, czy rzeczywiście zasłużyły. Bierze się pod uwagę konkretne kryteria (zdjęcia, muzyka).

Porównanie do 8 Mili myślę, że jest oczywiste. Oba filmy traktują o trudnościach w życiu i muzycznej karierze obu raperów (Magik, Eminem). Ja na pewno pójdę na to do kina, bo zaciekawił mnie opis, szczególnie fragment: "a także kinomani spragnieni prawdziwego obrazu Polski". Zobaczymy, czy znowu przedstawią nasz kraj w złym świetle. Ale w tym filmie mnie to nie zdziwi, skoro jest o życiu raperów.

TY TO PODRÓBKA WODOGŁOWIA JESTES!!!