czy nie widziałes ciagle wsadzanego w kadr mikrofonu. przeciez to typowa amatorszczyzna
Właśnie ujawniłaś,że oglądałaś wersję roboczą sciągniętą z internetu. Idź do kina,pozdrawiam.
to na przyszłość czytaj co ściągasz, używaj wyszukiwarki na forum i pomyśl trochę... nikt by nie wypuścił takiego filmu.
Spokojnie,obejrzy w kinie albo poczeka na DVD i zobaczy różnicę. Nie trzeba obrażać zaraz.
oj tam zaraz obrażać. po prostu zaczynam wątpić w ludzi po przeczytaniu stu postów o tym samym.
No faktycznie,dziwne,że ludzie piszą kolejne posty,jakby nie widzieli poprzednich.
eh chłopacy jakei obrazac...zwyczajnie przyznałam sie do swojej ignorancji. co jak co wzrok mam oki i błedy widze ....równiez swoje
spoko, ale mogłabyś cofnąć ocenę i poczekać, bo ignorancją jest ocenianie postprodukcji.
ale czy nadajac gwiazdke nie przekazujemy subiektywnie naszych odczuc co do filmu? bo jesli tak taki one sa nadal mimo ze wiem ze widziałam wersje robocza
Ale w wersji roboczej są też inne różnice niż tylko mikrofon walący Magika w łeb. Np. brak wielu scen.
oki Kuba umowmy sie tak dam mu 5 by było fifti fifti a ocene zmienie jak obejrze w kinie <mysli nie wiesz czy w lublinie gdzies jeszcze graja? >
Nie wiem dokładnie bo nie obejrzałem dokładnie tego Workprintu,nie wytrzymałem wszschobecnych mikrofonów. Ale wiem,że brakuje wiel a wiele jest przerobionych,aktorzy też gorzej rapują,nie ma wielu utworów ważnych momentach...
Nie chodzi o to tylko mam kilku znajomych dla których ten film został ulubiony i oni widzieli obie wersje i w kinie i tą z sieci. I oni nie zauważyli braku scen. Fakt nie doróbki techniczne są ale całość jest taka sama. Chyba że jak brakuje jakieś sceny to bardzo mało ważnej. I jeszcze jedno według FilmWebu ten film trwa 1h 50min a ten z sieci prawie 1h 53min, więc nie bardzo rozumie jak może jakiś scen brakowac?
Nie miałem stopera w kinie ale wydaje mi się,że trwa on mniej niż godzinę 50. Nie oglądałem całej wersji z sieci ale wiem,że czegoś brakuje albo coś jest pozmieniane. A tak w ogóle po co Wam to? Daleko macie do kina?
W kinie już byłem. A co reszty zapytałem dlatego że sam napisałeś że brakuje scen i już to kilka razy czytałem na tym forum o braku scen. Tylko że jak zawsze pytam czego brakuje to albo nie ma odpowiedzi albo "nie wiem dokładnie ale brakuje", dla mnie to nie odpowiedzi. A sam nie będę oglądał jeszcze raz bo nie jest to dla mnie film na powtórkę.