a mi się on niezbyt podoba. Wszyscy w tym filmie są smutni, poważni, zero energii, gra aktorska niezbyt mi się podobała. Może się nie znam ale jak dla mnie to film ten jest nudny i beznadziejny. Najbardziej wkurza mnie to, że zespół (teraz już) Pokahontaz wykorzystując śmierć swojego kolegi Magika, chcieli wzbogacić się na filmie promując w ten sposób swój obecny skład. Nie chcieli po prostu tylko przypomnieć o starej dobrej Paktofonice (bo to akurat szanuję), ale i zareklamować Pokahontaz i to widać, bo to aż razi po oczach jak się widzi na fejsbuku te bluzki z pokahontaz, te przypominajki o filmie itd. I to mnie cholernie wku%wia i ja nie będę szanować tych kolesi.
zgodzę się z drugą częścią twojej wypowiedzi natomiast nie, że film był nudny. Ma swój klimat, bity puszczane co chwile w nim zapadają w pamięć i teraz jak usłyszę "Priorytety" zaraz myślę o Magiku, o tamtych czasach itd. Przed obejrzeniem miałem wyje**** na pfk, Magika itp bo mnie denerwował szum, ale szacunku nabrałem po obejrzeniu filmu.