Byłem wczoraj na nocy kinowej, obejrzałem ten film i nie rozumiem fenomenu tego filmu, nie zaprzeczę jest dobry, z sensem jednakże nie porwał mnie, może ma też na to wpływ, że nie jestem zagorzałym fanem hh i nie miałem na celu urażenie tego filmu jednakże no gdy oglądałem nawet ich u Wojewódzkiego wydawali się bardziej interesujący aniżeli w filmie jedynie mnie przekonała osoba Magika.
Mam także pytanie, czy kogoś jeszcze irytował widok mikrofonu przez większą część filmu w górnym kadrze i czy ktoś jeszcze ma właśnie wrażenie przez ten mikrofon, że ten film był robiony na odpie*ol się...?
mhm... to zgłoś to do BSA ... bo w tym kinie puszczali piracką wersje ( roboczą z festiwalu Gdyni , która jest niedopracowana w stosunku do ostatecznej wersji kinowej)
nie będę robić afery o nic chociaż w sumie to może być moje przywidzenie bo leciał już o 5 nad ranem to jedno a drugie dokończyłem te ostatnie 30min oglądając w internecie więc może mi się coś pogmatwało więc póki nie jestem pewien to wycofuję tamto jednakże przy reszcie wciąż pozostaje :)
Ty nawet nie zauważyłeś,ze kolega alone po prostu Cię zgasił? Nie byłeś w kinie tylko u kumpla na kompie.
Jak nie wiesz koleżko wczoraj byly noce kinowe i w heliosie nie wiem jakie filmy byly i w multikinie i jednym z filmow które leciały bylo jestes bogiem a nie dokończyłem ogladac bo musialem wyjsc 30 minut przed końcem zeby zdążyć na autobus bo mialem o 7 a film kończył sie 7 20 jak nie wierzysz to sprawdź sobie repertuar :* z reszta komu ja sie tłumacze:) i nie nie zauważyłem bo nie znam sie na tym:) a jesli nadal uważasz ze nie bylem to zrobie zdjecie biletów i wsadzę tu zebys doznał lekkiego ośmieszenia:):*
napisałem już :) a noc kinowa była dokładnie z tego piątku na sobotę tematyka: "Najwieksze hity 2012r"
Popieram, słowa Levon'a
byłem w Heliosie na tym, i mnie osobiście nie odpowiadał film więc się zdrzemnąłem, nie moje gusta ale o tym mikrofonie od znajomego usłyszałem pro po multikina. Więc wątpię aby Levon kłamał bo fakty się zgadzają i proszę Kuba o zaprzestanie drążenia tego tematu który jest całkowicie bezsensowny
ja nie mam zamiaru niczego drążyć ale żeby było jasne są dwie wersje :
1.robocza z festiwaluw gdyni - która króluje na torentach etc
2.ukończona wersja kinowa -w której nie ma "wsytających mikrofonów"
Nie mam zamiaru nikogo ganic , obrażać ... wałkowaliśmy ten temat kilkanaście albo kiladziesiąt razy -chce jedynie zaakcentować , że obie wersje różnia się od siebie nie tylko mikrofonami , resztę róznić można doczytać tutaj ---> http://www.filmweb.pl/film/Jeste%C5%9B+Bogiem-2012-544545/discussion/Mikrofony%2 C+telewizory+itp.+%E2%80%93+piracka+wersja+filmu%C2%A0,2038944
Drażni mnie parę rzeczy apropo mikrofonowych tematów :
1. Ludzie ... naprawdę nikt przy zdrowych zmysłach - nawet chcąc coś zrobić na odp***rdol nie oodał by wersji roboczej do kina z tymi np. mikrofonami i to IDZIE WYDEDUKOWAĆ
2.Temat mikrofonów pojawia się tu BARDZO często .... Jest wyszukiwarka na forum , z której bez problemu można korzystać .
bez odbioru