6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Mam tylko pytanie odnośnie tego, że praktycznie w każdej scenie widać u góry ekranu mikrofon,to
przeoczenie czy zamierzony efekt?

ocenił(a) film na 4
Anahiela

To żadne przeoczenie, po prostu ukradłaś film z internety który był wersją roboczą.

ocenił(a) film na 8
jakubski

nie uważam żebym go ukradła,ale dziekuje za odpowiedź

ocenił(a) film na 4
Anahiela

Innej opcji nie widzę:) pozdro

ocenił(a) film na 8
jakubski

nie zawsze jest możliwość zobaczenia filmu w kinie w oryginalne,ale nie chce mi się z tego tłumaczyć.

ocenił(a) film na 4
Anahiela

Można poczekać i kupić dvd jak się ma problemy z dotarciem do kina, jak się nie ma kasy to można próbować wygrać bilet, ja tak dużo filmów obejrzałem:)sposobów jest na prawdę dużo:) pozdro

jakubski

Rozumiem, że ty zawsze idziesz na film do kina albo kupujesz dvd, ewentualnie czekasz aż telewizja łaskawie jakiś film puści. A tak poza tym to g*wno się znasz na prawie, więc nie mów że coś ktoś ukradł. Żenują mnie wypowiedzi tego typu. Stare chińskie przysłowie, do którego powinieneś się zastosować mówi - utnij sobie język, zanim język utnie ci głowę.
Oglądałem tą wersję i jest tam dużo niedociągnięć technicznych, ale to wynika z faktu że nie jest to wersja finalna. I od razu ci powiem - nie ukradłem tego filmu, ściągnąłem go legalnie z internetu.

ocenił(a) film na 4
kopytko1234

Tak idę do kina albo kupuję dvd, są wypożyczalnie jeszcze, filmy można nawet z bibliotek brać jakbyś nie wiedział, telewizora nie posiadam, ściągam tylko coś czego nie można kupić, w moim przypadku stare polskie filmy. Niech Ci będzie nic nie ukradłeś:)

jakubski

Sam mówisz, że ściągasz filmy, a przecież możesz je obejrzeć online za opłatą, kupić wydanie dvd, bo takie są, bądź napisać do filmoteki narodowej by ci udostępnili kopię, to nie jest takie trudne. Sam się przyznajesz, że (wg ciebie) kradniesz stare polskie filmy, ale innym to wypominasz. Tak więc według twoich standardów albo powinieneś nie ściągać, albo powinieneś się zamknąć, kolokwialnie mówiąc. No ale hipokryzja w kontekście filmu "jestę bogię" jest ogromna, a to tylko i wyłącznie dlatego że dotyczy hip hopu i magika. Ale jeszcze raz powtórzę - g*wno się znasz na prawie, ale najwięcej masz do powiedzenia. Dziwne, że w Polsce sami tacy eksperci są, a tak kulejemy jeśli chodzi o prawo. Ja też ściągam nie tylko stare polskie filmy, ale też i stare serbskie filmy, rumuńskie, chińskie, indyjskie itd - mam czekać aż tv puści, wybrać się do kina, czy może czekać na wydanie dvd, bo niektóre filmy takich wydań po prostu nie mają. Ściągam też nowe filmy, a jak uważam że coś było warte uwagi to kupię wtedy dvd. No chyba że na jakiś film naprawdę bardzo czekam, to pójdę wówczas do kina. Przy takich cenach jakie są po prostu większości społeczeństwa nie stać na to by chodzić do kina bądź kupować dvd wszystkich filmów, które chcą zobaczyć.

ocenił(a) film na 4
kopytko1234

Tak masz rację:) Odniosę się tylko do ostatniego zdania, filmy są też w bibliotekach i wypożyczalniach. Poza tym jak mnie nie stać na nowy obiektyw to go po prostu nie mam:)

ocenił(a) film na 6
Anahiela

Ludzie nie umieją czytać nazw wstawek, nie wiedzą co pobierają, i potem takie głupie pytania wychodzą: @hasło Workprint na Wiki sobie przeczytaj.

ocenił(a) film na 7
Anahiela

mikrofon, jeśli tylko ten jeden mankament w wersji roboczej zauważyłaś to gratuluję spostrzegawczości. na telewizorach i monitorze od kompa nie było jeszcze obrazu tylko green screen i 4 odnośniki żeby ruch wyłapać, okno u Magika tuż po wyskoku miało niebieską matę i tak samo odnośniki, na filmie jest widok zza okna normalnie...no i na cmentarzu wielka zielona mata jeszcze też nie usunięta, dziwi mnie, że to Cię nie irytowało tylko mikrofon, który mignął raz na jakiś czas...pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Masters3

to też zauważyłam,ale ta kwestia była już poruszona w jednym poście,po co sie powtarzac? a mikrofon pojawiał się nieustająco,nie było tak że mignął raz na jakiś czas:)

ocenił(a) film na 7
Anahiela

dobrze Kochanie, przynajmniej już wiesz, że to nie celowo :D

ocenił(a) film na 8
Masters3

ok,dziekuje za udzielnie mi odpowiedzi na to pytanie,chociaż teraz się czuje nieco zagubiona,czy pytając o to wyszłam na idiotke?

ocenił(a) film na 7
Anahiela

ależ skąd :) chcesz idiotów zobaczyć to poczytaj tam posty niżej :D a film, podobał się?

ocenił(a) film na 8
Masters3

ok,ulżyło mi,bardzo mi się podobał,i szczerze powiem że nawet na końcu się wzruszyłam

ocenił(a) film na 7
Anahiela

ja się nieco zawiodłem ale tragedii nie było. dałem słabe 8...gdybym nie był fanem dał bym z 6-7 góra, więcej nie :) zapewne :) no ale cóż...to tylko film ;)

ocenił(a) film na 8
Masters3

no ja akurat praktycznie nie znalam paktofoniki, ale film mnie poruszył,dobrze zrobiony

użytkownik usunięty
Anahiela

lepiej się nie przyznawaj, że jesteś piratem i złodziejem. w filmie nie ma żadnego mikrofonu.

ocenił(a) film na 7

znalazł się ten co ani jednej mp3 na kompie nie ma :P

użytkownik usunięty
Masters3

do niczego się nie przyznaję :P

ocenił(a) film na 7

no i tak trzymać :D

Anahiela

dla mnie 10/10 ;) Ci którzy nie widzieli jeszcze można już pobrać ;) Jakośc wg mnie rewelacja

chom@ikuj.p@l/bartekmrozik/FILMY+2012+Nowe
usuńcie 2x @ z linku