6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

http://film.wp.pl/id,127840,title,Jestes-Bogiem-trzy-fragmenty-filmu-o-Paktofoni ce,wiadomosc.html?ticaid=1e69b a recenzje sa naprawde obiecujace wiec chyba sie udalo!! :D

levypfk

Krótkie fragmenty filmu, a wszystkie idealnie tak jak sobie wyobrażałem czytając książkę, czemu muszę aż tyle czekać.. :p

ocenił(a) film na 8
shrek3333_2

JA ZROBIE SOBIE PREZENT NA URODZINY I WYBIORE SIE DO KINA..W LISTOPADZIE ;]

ocenił(a) film na 9
shrek3333_2

Jaką książkę ?

ocenił(a) film na 8
tomeklp

film jest na podstawie ksiazki!! ajaj ale kolega ma braki ;]

ocenił(a) film na 9
levypfk

F***, rzeczywiście :D

Łezka się w oku kręci jak ogląda się te fragmenty ! Czemu w listooopadzie dopiero !?

ocenił(a) film na 8
tomeklp

scenariusz tego filmu można było kupić w formie książki już w 2009 roku. Autorem jest Maciej Pisuk, tytuł: Paktofonika, wydawnictwo: Krytyka polityczna.
Można bardzo łatwo znaleźć na internetowych aukcjach, koszt około 20zł.

ocenił(a) film na 8
tomeklp

ze scenariuszem, wydaną przez Krytykę Polityczną w 2009 roku... No, braki spore. Piękny scenariusz

ocenił(a) film na 9
interplaygirl

Dobra, dobra już nie wytykajcie mi tyle moich braków -
"To boli, Pier***, kręcę pokrętłem głośności" :P

ocenił(a) film na 8
tomeklp

No nic, czekamy wszyscy. Szkoda, że jeszcze pół roku, bo profanacją uważałabym obejrzeć ten film na laptopie szemranymi sposobami... Trzeba go obejrzeć na wielkim ekranie ze świetnym dźwiekiem. No i płakać.:)

ocenił(a) film na 9
interplaygirl

Oczywiście, wszyscy stawiamy się na premierze obowiązkowo i śpiewamy na sali !

interplaygirl

Żebyś wiedziała.. obejrzałem te trzy kawałki i już mi się łezka zakręciła, chyba nie mogę iść na to do kina :p

ocenił(a) film na 8
shrek3333_2

No mnie też się zakręciła.. Co Ty, właśnie dlatego musisz;)

interplaygirl

No, ale jak pójdę z jakąś koleżanką to głupio będzie ;) Ogólnie to interplaygirl, wiem może lekko wścibski jestem, ale internet daje takie możliwości... i robisz niesamowite zdjęcia lomo smeną coś pięknego <3. Ja narazie bawię sie zenitem, ale dopiero pierwszy film robię, zobaczymy co z tego wyjdzie, może jakość zdjęć zenita nie podchodzi pod lomografie, ale w sumie narazie testuje aparat :)