6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205948
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

heh...

ocenił(a) film na 1

Żenada, ot co. Koślawe drechy biegają po koślawym osiedlu zarzucając w między czasie różne rymy. To są te legendy i pionierzy całej tej pokracznej subkultury? No to winszuje fanom :) Pal sześć jak jarają sie tym 15-nasto lub 16-nasto latkowie. Komiczne jest jak przeżywają to osoby mające 30+ i piszące: "ja rzem tam był i rzem to widział" :) śmieszne to jak pół metra kartofli.

ocenił(a) film na 5
Ted_Junior_Gillas

101 % racji.

ocenił(a) film na 6
Ted_Junior_Gillas

Żenadą to jest twoje słabiutkie prowo.

ocenił(a) film na 1
RazorBMW

Wyraziłem tylko swoją opinie (prześmiewczo) ale jeśli uważasz, że to faktyczne dobre wzorce dla młodych ludzi to ja nie mam pytań.

ocenił(a) film na 6
Ted_Junior_Gillas

W takim razie to nie istnieją "dobre wzorce" dla młodzieży.

ocenił(a) film na 1
RazorBMW

Oczywiście, że nie. Trzeba mieć swój rozum. Ale wiele osób stara sie z tej patologii uczynić wzorzec. "Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że sie mylili" - rzekł człowiek sukcesu. Daleki jestem od twierdzenia że hip hop to crap, ale w naszym polskim grajdole nie uświadczysz niczego o czym można by powiedzieć "światowa klasa". A już na pewno nie taka dziecinada jak Paktofonika.

ocenił(a) film na 6
Ted_Junior_Gillas

A co to znaczy "światowa klasa"? Nic takiego, tylko amerykański rap, bo on jest z tych wszystkich najpopularniejszy, nawet brytole ze swoim grime'em nie mają podjazdu.