6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

to jestem zawiedziony tym filmem bo spodziewałem się czegoś lepszego. jeszcze ta scena gdzie Fokus mówi do Magika że mu babcia umarła i ten mikrofon nad jego głową to myślałem że szału dostane. i w ogóle rachim jest pokazany jak jakiś niedorozwinięty. przecież on rapował w 3Xklan przed PFK i wystąpił gościnnie z kalibrem a w filmie Rach pokazuje jak nie potrafi rapować przed joką magiem i dabem a ci dwaj niedorobieni bracia z niego pompe duszą ostro. dziwny ten film. spodziewałem się czego moooocnego.

sirCharles00

Mikrofon jest tylko w wersji roboczej (obecna na necie) w wersji ostatecznej został usunięty.

ocenił(a) film na 7
sirCharles00

pierwsza rzecz...taki z Ciebie długoletni fan, a piszesz Rahim przez "ch"...wstyd. drugorzędna sprawa to mikrofon, jeśli tylko ten jeden mankament w wersji roboczej zauważyłeś to gratuluję. na telewizorach i monitorze od kompa nie było jeszcze obrazu tylko green screen i 4 odnośniki żeby ruch wyłapać, okno u Magika tuż po wyskoku miało niebieską matę i tak samo odnośniki, na filmie jest widok zza okna normalnie...no i na cmentarzu wielka zielona mata jeszcze też nie usunięta, dziwi mnie, że to Cię nie irytowało tylko mikrofon, który mignął raz na jakiś czas...pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
Masters3

łooo no bez kitu poleciałem z tym "ch":p szybko pisałem i nie zwróciłem uwagi. co do filmu waszym zdaniem na prawdę oddali wszystko czego się spodziewaliście? już nawet nie mówie o tym marnym flow aktorów bo szacun że w ogóle się podjęli tej wielkiej pracy, tylko o sam przekaz. troche czasu czekałem na ten film i jestem zawiedziony i tyle. np. nie ma dlaczego tak naprawdę odszedł z kalibra jak z niego szydzili dab i joka bo mu zazdrościli, nie ma nic z jego wielkimi problemami z poborem do wojska gdzie przed komisja udawal psychicznie chorego co miało tez jakiś wpływ na jego śmierć

użytkownik usunięty
sirCharles00

To smutne, że długoletniemu fanowi PFK szkoda było pieniędzy na kino i na dodatek robi taki błąd w pseudonimie Raha. Szkoda słów.

Szkoda słów? To przestań spamować w każdym wątku i narzekać, że komuś się nie podoba. Na necie jest pełna wersja kinowa i kto ją widział, też nie musi isc do kina. Więc przestań pitolić, że nie ma prawa głosu ten kto nie widział wersji pełnej skoro taka juz dawno na necie jest. Głupku.

ocenił(a) film na 7
madtrexx

On po prostu powiedział , że skoro się jest prawdziwym fanem to się to kupuje.
Tak jest z muzyką , filmami , grami karcianymi , znaczkami , monetami ....

ocenił(a) film na 7
madtrexx

to jest kretyn :D ale napisał tylko jeden wątek, czemu piszesz, że w każdym? :D co do pobierania filmu z internetu...psioczycie na okrągło, że każdy powinien do kina pójść...a inne filmy non stop pobieracie. też jestem fanem i w kinie nie byłem. czemu? uważam, że skomercjalizowali coś czego nie powinni w kinach pokazywać, gówniarzernia tak jak myślałem, nie zrozumiała przekazu, nie pojęła Magika, jego zachować...powiększyła się jedynie grupa ludzi, którzy nic nie rozumieją :) poza tym nie mam obowiązku chodzić do kina, jestem fanem muzyki, a nie filmu...dałem 8...ale gdybym fanem nie był, dał bym pewnie z 6-7 :/ podzielam więc opinię kolegi z góry, zawiodłem się. pozdrawiam

użytkownik usunięty
madtrexx

Ale to nie ma znaczenia, czy obejrzał tą roboczą wersję, czy pełną. Tak jak kolega alone_in_the_dark napisał: smutne, że długoletni fan okrada swoich idoli.

ocenił(a) film na 7

ja np jestem fanem ale muzyki...a nie filmu. obejrzałem wersję roboczą i jakoś nie sram, że 15zł na bilet nie wydałem :/ Jezu, kłócicie się o jakieś klepaki jak by wam mama lizaka zabrała co najmniej