6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

którego ocena nic nie znaczy:) z tego względu że oprócz osób, które normalnie oceniają, jest pełno takich które bez oglądania dają 10 z racji tego że lubią PFK, albo dają 1, bo jest moda na nienawiść do Magika, za to że powstał o nim film.

użytkownik usunięty
Ciechanmiodowy

Ja oceniam obiektywnie na 7, nie jestem ani fanem pfk, ani hejterem, ale masz rację, duży jest tutaj śmietnik, więc nie ma co się spinać na dość wysoką ocenę.

Ja ocenilam na 9 pomimo, ze nie bylam fanką PFK. Owszem się sluchalo za mlodu, ale bez przesady. Taka sentymentalna podrož do koncowki lat 90 i poczatątku nowego tysiaclecia ;)

ocenił(a) film na 7
Atesia88

Jak wygląda z psychologicznego punktu widzenia upadek Magika? Chodzi mi o to czy psychologia Magika jest właściwie rozbudowana, ten aspekt powinien być mocną stroną filmu...

SilverX

Niestety nie jest. Na plus gra aktorów, szczególnie Kowalczyk. Ogólnie przyzwoicie, ale zmarnowany potencjał.

ocenił(a) film na 8
SilverX

Nie ma nic powiedziane wprost. Wiec pewnie samemu trzeba sobie coś wymyślić. Są pewne wskazówki w filmie, symptomy. Jak dla mnie to Magik miał depresję bo często po prostu był załamany bez powodu. I on sam zapytany co mu dolega nie wiedział.

ocenił(a) film na 8
Ciechanmiodowy

Nie przejmuj się trolami sprawa jest w toku . Ich idiotyczne wpisy będą zablokowane ,albo po prostu usunięte

Ciechanmiodowy

Nie słucham PFK, nawet nie chciałam iść na film, ale koleżanka mnie namówiła... Moim zdaniem film jest świetny po prostu i takie filmy powinniśmy tworzyć, a nie jakieś przygłupie komedie, z których się nabija cały świat, np. Kac Wawa . Myślę, że "Jesteś bogiem" zasługuje na taką ocenę jaka jest.

ocenił(a) film na 4
bibona

Ale czy ja napisałem że film jest zły, albo coś w tym stylu? napisałem tylko że spora część ocen, będzie przypominała to co obserwujemy u aktorów, czyli "daje 10 bo jest ładny" a za chwile " daje 1 bo to pedał"

ocenił(a) film na 4
Ciechanmiodowy

Ja natomiast byłem kiedyś megafanem Paktofoniki... Wychowywałem się na tej muzyce... Obcowałem z tą kulturą... Film oceniłem na 4... Co do aktorstwa nie mam zastrzeżeń... Jak ktoś zauważył już wcześniej; lekko mdły śmietnik, zmarnowany potencjał... Szkoda takiego tematu... Mogło być pięknie... Ludzie na sali klaskali, a co po niektórzy płakali... Film dla mas... Kasy zarobią przynajmniej... :)
Ps. Dorociński jest świetnym aktorem, ale jego rola w tym filmie była po prostu zbędna... :)