nie powinni robić tego filmu bo teraz leszcze komentują sprawy o których nie mają pojęcia, hip
hop to kultura pewne zasady zachowania, nie każdy rozumie o co chodzi z tym wszystkim, ale
jak ktoś w tekstach hh znajdzie wspólny mianownik ze swoim życiem to jest to inna sprawa,
dlatego też te wszystkie studenciaki w koszulach w kratke i damsko-podobną torbą na
ramieniu, nie powinni oglądać tego filmu tak jak dzieci nie powinny słuchać "Firmy" i chwalić
się że hwdp jp itd bo np żeby zrozumieć więzienie trzeba tam się znaleźć, żeby mówić o
nienawiści do policji trzeba być przez nich pobitym na komendzie albo wrobionym w
przestępstwo, jak ktoś propaguje tą nienawiść to też nie powinien ani słuchać hh ani robic hh,
bo ja kiedyś traktowałem hh jako pewne wskazówki do swojego życia, ale nie da się tego
wyjąć z kilku hh kawałków tylko trzeba je odnaleźć w tej kulturze i w sobie. Posłuchajcie sobie
np WSP- Konsekwencje to może sami stwierdzicie moje racje
Masz blednę myślenie chyba w całej lini ale najpierw zobacz film a później dawaj komentarze do filmu. A czytając twoja wypowiedz to ty Hip-Hop zaszufladkowałeś. Znam wielu ludzi z wysokim wykształceniem i dużą kasą która zarobili będąc kiedyś nikim a nie szufladkują tej muzyki jak ty. Hip-Hop to siła rozumu i przekazu a nie jak w twoim awatarze siła mięśni.
No i widzisz masz 37 lat i nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, chyba ja właśnie pisałem o tym że jak ktoś znajdzie wspólny mianownik z tekstami hh to znaczy że to muzyka dla niego, a ty mi piszesz o ludziach z wykształceniem i kasą którzy kiedyś byli nikim, no to jest tu chyba wspólny mianownik z tą kulturą ponieważ jest cała długa lista kawałków z tym że ktoś potrafił wyjść z biedy co potrafi jednocześnie zmotywować innych, można wręcz powiedzieć że w hh też o to właśnie chodzi że chłopaki z osiedla często z patologii wychodzą na ludzi, ale chyba sam widzisz rożnice pomiędzy kimś kto rodzi się księciem Harrym i zanim ostatnia kończyna wyjdzie mu z łona matki ma już zapewnioną przyszłość na najwyższym poziomie, ale ty chyba kierujesz się stereotypami że hh jest dla biedaków i żuli którzy nigdy nic nie osiągną i tym się różnimy bo ja hh uważam za inteligentny i dla inteligentnych ludzi którzy chcą do czegoś dojść. Co do moich mięśni to polecam Pokój z Widokiem na Wojnę - Rób Swoje, nie wiem czym ty sie zajmujesz w swoim życiu ale posłuchaj tego kawałka a może się okaże że sam jesteś tym o których tu mowa
PS co do tego filmu Jestem Bogiem, kiedyś może film obejrzę ale po tym jak ten film wyszedł, Paktofonika nie jest już swego rodzaju legendą