ej no kurde co jak co ale już aby jakiś trailer mogli by już puścić w świat by dać fanom aby jakiś drobny kąsek tego jak będzie wyglądał film a tu jedyne co nam dają to ciągłe przesuwanie premiery filmu.... jak już jest 9 listopada to pewnie jeszcze to przeciągną na 26grudnia na urodziny magika. Sam nie wiem co mam o tym myśleć, chciał bym ten film zobaczyć już dziś aczkolwiek patrząc na to z drugiej strony chyba wolał bym jednak by dopracowali go na maxa, więc mam nadzieje że skoro tyle się z tym smolą to wyjdzie coś naprawdę świetnego....
26 grudnia to rocznica śmierci palancie! Nie pisz jak nie wiesz bo mnie osobiście wkurzają tacy co się wychylają a nie wiedzą. A co do zwiastuna, premiera 9 listopad, a do polskich filmów zwiastuny są około miesiąc przed filmem.
Myślałem dobrze a napisałem źle... sorry, mój błąd... a wiesz co mnie wkurza? brak szacunku do drugiej osoby, miałem prawo się pomylić a ty miałeś prawo mnie poprawić tak jak zrobiła to Alllice a nie od razu od palantów wyzywać.... rozumiem że dla wielu ludzi Magik jest niemal że świętością a przynajmniej tak jak dla mnie ikoną polskiego hip-hopu ale czy to jest powód by od razu za jakąś pomyłkę związaną z nim besztać drugą osobę? chyba nie.... co innego jak bym miał go tu obrażać. Zastanów się czasami zanim coś napiszesz...
Sorry za moje zachowanie. :( Ale jestem zażyłym fanem magika i nienawidzę daty 26 grudnia, a tym bardziej jak ktoś ją myli z urodzinami. Jeszcze raz przepraszam.
http://kultura.gazeta.pl/kultura/5,114438,11628015,Legenda_Paktofoniki_powraca__ Tylko_u_nas_pierwsze.html?i=9
Może kogoś zainteresować, choć to niestety nie zwiastun
o ja... od dawna jest zwiastun, a dzieci i tak nie zauważą...http://www.youtube.com/watch?v=zLg36nz9R4o
Wracając do postu z poprzedniego tematu, gdzie również wrzuciłeś tego linka- wydaje mi się że Ty też jestes typem osoby która nie odnajduje się w życiu. Nie rozumiem jak można czerpać jakąś dziwną przyjemność ze wrzucania gdzie popadnie swoich prowokacji. Jak Ci ludzie odpisują to się onanizujesz? W innym wypadku Ci nie pyrka? Az się boje takiego scenariusza bo personą która Ci odpisała jestem właśnie ja:) Autentycznie pozdrawiam i życze więcej powodzenia w życiu realnym, piąteczka małolat;)