6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

naprawde cos genialnego film byl tak genialnie nakrecony sceny i aktorzy naprawde na
wyskokim poziomie i jak ktos gdzies napisal a gdzie adamczyk i szyc... ciesze sie i mam
nadzieje ze tych ryji nie zobacze wiecej w kinie (dodam ze super niespodzianka dla polakow
w UK film mozna zobaczyc w kazdym kinie, jak dla mnie super prezent na urodziny) polecam
kazdemu. szkoda chlopaka naprawde polecam aby szczegolnie ten film trafil w rece nie
tylko mlodziezy ale moze bardziej dotarl do rodzicow. nie ma co ukrywac polska jest ciezkim
krajem do zycia, i napewno panstwo nie dba o mlodziez a raczej zabiera im rodzicow(przez
prace za marne grosze na chleb,). ...

q124

Niech trafi do rodzicow to moze wychowaja swoje dzieci na wartosciowych ludzi a nie na hip hopowe odpadki.

ocenił(a) film na 10
Phantom_5

zle zrozumiales ale kazdy ma swoje zdanie.

q124

q124 podziwiasz ten film i byłes na nim bo jest na to moda zapewne

użytkownik usunięty
kubelek0908

moda? a ja myślę, że poszedł, bo teraz puszczają go w kinach.

no może być też trzeia opcja w co wątpie

użytkownik usunięty
kubelek0908

czyli, że nie poszedł dlatego, że tylko teraz puszczają w kinach? :D

to też ale myślalem że to szczegół żeby to wyswietlać

użytkownik usunięty
kubelek0908

to ci powiem tak: ludzie chodzą do kina teraz, bo później już nie będą puszczać tego filmu w kinach, czyli albo pójdą teraz, albo już nigdy. a moda swoją drogą :)

Świetny skład, świetni ludzie, świetny film, WIELKA pisana i rymowana poezją. Wiem wulgarna i mimo przeklinania (a prubóje córce wygłuszać) jest to coś pięknego i duchowego. Tak tylko śpiewał wielki nieobecny (jak Magik) Rysiek Ridel. Mam nadzieję ,że jako wielcy muzyki Polskiej siędzą razem w mieście Niebo i są z siebie dumni. Ja z nich napewno. PS K44 i PFK słychałem z słychawkami na uszach u "kaspszaku" i "łokmenie" już w 2004. Wielbiąc wielkich Polskich poetów uważam, że teksty Maga i reszty chłopaków (K44 i PFK) to czysta poezją czasów "dzisiejszych". Szacunek na wieki !!!

czyli jedno drugiego nie wyklucza i o to mi chodziło, bo tak zapewne jest też z toba ;) pozdro

ocenił(a) film na 10
kubelek0908

Ja poszedłem na film bo za małolata fanowałem zespołowi, no i akurat puszczają go w kinach. Miłym zaskoczeniem było to, że kurde... to naprawdę dobry film. Chyba najlepszy polski jaki widziałem od lat. Bałem się, że jakaś kiszka będzie.

ocenił(a) film na 10

hehe poszedlem pierwszy raz do kina w uk nie tylko dla tego ze byl polski, hip hopowy modny itp ale dlatego ze w mlodosci sluchalem tego zespolu i bardzo milo bylo zobaczyc ta historie gdyz wczesniej sie wogole nie interesowalem tym co sie stalo.

q124

film dobry ale szalu nie ma. początek ciekawy środek nużący potem czekasz na końcówkę. aktorsko jest niezle reżyseria tez fajna ale sam scenariusz taki sobie byc moze dlatego ze ogólnie biografie muzyczne w kinie sie nie sprawdzają, muzyka jednak do słuchania niż oglądania. napewno mocne 6/10