naprawde cos genialnego film byl tak genialnie nakrecony sceny i aktorzy naprawde na
wyskokim poziomie i jak ktos gdzies napisal a gdzie adamczyk i szyc... ciesze sie i mam
nadzieje ze tych ryji nie zobacze wiecej w kinie (dodam ze super niespodzianka dla polakow
w UK film mozna zobaczyc w kazdym kinie, jak dla mnie super prezent na urodziny) polecam
kazdemu. szkoda chlopaka naprawde polecam aby szczegolnie ten film trafil w rece nie
tylko mlodziezy ale moze bardziej dotarl do rodzicow. nie ma co ukrywac polska jest ciezkim
krajem do zycia, i napewno panstwo nie dba o mlodziez a raczej zabiera im rodzicow(przez
prace za marne grosze na chleb,). ...
Niech trafi do rodzicow to moze wychowaja swoje dzieci na wartosciowych ludzi a nie na hip hopowe odpadki.
to ci powiem tak: ludzie chodzą do kina teraz, bo później już nie będą puszczać tego filmu w kinach, czyli albo pójdą teraz, albo już nigdy. a moda swoją drogą :)
Świetny skład, świetni ludzie, świetny film, WIELKA pisana i rymowana poezją. Wiem wulgarna i mimo przeklinania (a prubóje córce wygłuszać) jest to coś pięknego i duchowego. Tak tylko śpiewał wielki nieobecny (jak Magik) Rysiek Ridel. Mam nadzieję ,że jako wielcy muzyki Polskiej siędzą razem w mieście Niebo i są z siebie dumni. Ja z nich napewno. PS K44 i PFK słychałem z słychawkami na uszach u "kaspszaku" i "łokmenie" już w 2004. Wielbiąc wielkich Polskich poetów uważam, że teksty Maga i reszty chłopaków (K44 i PFK) to czysta poezją czasów "dzisiejszych". Szacunek na wieki !!!
Ja poszedłem na film bo za małolata fanowałem zespołowi, no i akurat puszczają go w kinach. Miłym zaskoczeniem było to, że kurde... to naprawdę dobry film. Chyba najlepszy polski jaki widziałem od lat. Bałem się, że jakaś kiszka będzie.
hehe poszedlem pierwszy raz do kina w uk nie tylko dla tego ze byl polski, hip hopowy modny itp ale dlatego ze w mlodosci sluchalem tego zespolu i bardzo milo bylo zobaczyc ta historie gdyz wczesniej sie wogole nie interesowalem tym co sie stalo.