6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

mikrofon

ocenił(a) film na 5

Mikrofon w kadrze mistrzostwo świata w reżyserii. Film bardzo przeciętny, ale 5/10 za muzykę i
sentyment

kamykz

widze sie oglądało wersje "skradzioną" hehe

kamykz

Oj kolejna osoba pisze to samo, nie czytając wcześniejszych postów. Wersja którą widziałeś jest wersją przed obróbka końcową.

ocenił(a) film na 5
rafib1975

Nawet jeżeli, to i tak film jest jedną wielką średniawką.

ocenił(a) film na 8
kamykz

ja także chyba oglądałem wersje kradzioną, bo i troche dziwne jak chłopaki siedza na kompie klikają coś a na kompie nic sie nie dzieje :) he

budzdom93

Tak to też jest ta lewa wersja.

użytkownik usunięty
kamykz

Bardzo przeciętny to jest iloraz twojej inteligencji.

ocenił(a) film na 5

Bez wycieczek personalnych. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i nie trzeba kogos od razu obrazac. Najwidoczniej w gimnazjum o tym juz nie mowia.

użytkownik usunięty
kamykz

Teraz sam mi pojechałeś ad personam. A pisząc o mikrofonie udowodniłeś, że logika jest ci obca.

ocenił(a) film na 5

Bo Twoja wypowiedź była dokładnie na takim poziomie. Film jest średni, z mikrofonem czy bez i jak sądzę, mam prawo do takiej a nie innej opinii. Jaki jest sens wrzucania nieobrobionego filmu do internetu? A jak się nie ma możliwości obejrzenia w kinie to się ogląda to co można. Jeśli chodzi o sam film jest przekłamany, obraża połowę osób wraz z głównym bohaterem. Nie dziwię się że Krzysiu Kozak ma pretensje, Dab zresztą wypowiadał się o tej produkcji również niezbyt pozytywnie. A fakt, że jestem fanem zespołu tylko mnie utwierdza w tej opinii.

użytkownik usunięty
kamykz

"Jaki jest sens wrzucania nieobrobionego filmu do internetu?" Ten film wyciekł.
"jak się nie ma możliwości obejrzenia w kinie to się".. nie wypowiada.
Moim zdaniem skompromitowałeś się i mam prawo mieć takie zdanie.

ocenił(a) film na 5

No ciężko obejrzeć film mieszkając za granicą...ale to już nie chodzi o ten mikrofon ale samą fabułę która po prostu jest nie zgodna z prawdą i bardzo przeciętna, a twoja odpowiedź na argumenty bardzo rzeczowa i konkretna więc myślę że możemy zakończyć tą dyskusje gdyż nie masz nic konkretnego do powiedzenia swoją drogą to jestem ciekaw czy wszystkie filmy oglądałeś w kinie