6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205955
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

najlepsza scena

ocenił(a) film na 10

Scena na klatce WYMIATA!

bulbinek

To była jedna z pierwszych scen kiedy normalnie widziałam Magika. Ten aktor wykonał niesamowitą pracę. gdzieś czytałam porównanie tego filmu do 8 mili, ale tam Eminem grał siebie, miał łatwiej, a tutaj musieli stworzyc postac od zera. Drugą taką sceną jest scena Nowin, nie wierzyłam że aktorzy nauczyli się tak rapowac.

ocenił(a) film na 10
alien_2

Podczas tej sceny zaparło mi dech, nie spodziewałam się tego. Plus i minus to całe moje życie. Gość jest super i wczuł się w rolę na 100%. To się nazywa prawdziwe aktorstwo! Coś niespotykanego w Polsce. Schuchardt też wymiatał, zwłaszcza rymując Powierzchnie Tnące.

ocenił(a) film na 10
bulbinek

Scena jak M. się zgubił próbując wyjść z pustego centrum handlowego i krążył po korytarzach co obrazowały kamery... niezwykle sugestywna.

bulbinek

O i dobra była ostatnia scena kiedy aktorzy grający Rahima i Fokusa idą na scenę w Spodku, odwracają się na chwilę i są to prawdziwi Fokus i Rahim. Niewiele osób może pochwalic się filmem o sobie za życia.

alien_2

ten film jest dla fanów hip hopu, rapu historią człowieka zgubionego, czym film "Control" o Ianie Curtisie dla fanów post punku

ocenił(a) film na 10
bulbinek

U nas w Katowicach duzo takich scen jest na zywo zapraszam :)

zaleskahalda1920

Byłam rok temu w Katowicach i największe wrażenie zrobiły na mnie kluski;D A tak serio to żałuję, że byłam tylko 2 dni i nie zdążyłam przyjrzec się bliżej miastu.

użytkownik usunięty
alien_2

Byłaś na koncercie rok temu?

Na koncercie nie ale zrobiłam sobie wycieczkę po Katowicach i Wrocławiu.

ocenił(a) film na 10
alien_2

U nas na Slasku zycie ma ciezka atmosfere, ale kocham to miasto ludzi i ta ziemie pozdr. :)

zaleskahalda1920

Macie fajne wesołe miasteczko, właściwie to był cel wycieczki w Katowicach:D

ocenił(a) film na 10
alien_2

Jest wiele miejsc w Katowicach gdzie mozna milo i swietnie spedzic czas czy przy ladnej pogodzie lub troche gorszej.