Każdy młody człowiek może niekiedy być zagubiony. Każdy młody człowiek może niekiedy bełkotać. Każdy młody człowiek może niekiedy żyć muzyką. Można o tym kręcić filmy o ile mają one zjadliwy scenariusz i nie sprowadzają się do zlepku scen adresowanych wyłącznie do bezkrytycznych miłośników polskiego hiphopu (hiphopolo?).
Nijako, niewyraźni, nie dla mnie.
dokończenie swobodnych przemyśleń - marzenia, rodzinne relacje, choroba psychiczna, małżeński kryzys, lenistwo, praca. bogata, ale niestrawna mieszanka. żaden temat nie zostaje zgłębiony, żadne zagadnienie nie zostaje interesująco przedstawione.
Każdy młody człowiek może niekiedy być zagubiony. Każdy młody człowiek może niekiedy bełkotać. Każdy młody człowiek może niekiedy żyć muzyką. Można o tym kręcić filmy o ile mają one zjadliwy scenariusz i nie sprowadzają się do zlepku scen adresowanych wyłącznie do bezkrytycznych miłośników polskiego hiphopu (hiphopolo?).
Marzenia, rodzinne relacje, choroba psychiczna, małżeński kryzys, lenistwo, praca. Bogata, ale niestrawna mieszanka. żaden temat nie zostaje zgłębiony, żadne zagadnienie nie zostaje interesująco przedstawione.
Nijako, niewyraźni, nie dla mnie.
Ten film to totalna porażka...Nie widze sensu wystawiać temu "arcydziełu" ocen większych od 4,w porywach do 5,ale to dla największych fanów.Bo jako zwykły film jest to dno.Naprawdę podchodziłem do niego pozytywnie.
Film jest rewelacyjny. Niesamowicie gra na uczuciach i skłania do głębszych przemyśleń. Może dotyczy to ludzi inteligentnych.
Tak 90% dzieci w gimnazjum to ludzie inteligentni.Zgadzam się z tobą film "rewelacyjny" na poranną sraczkę.Nie mam zamiaru karmić trolla,więc jak najlepszych wrażeń z oglądania podobnych "filmów".
P.S."Film jest rewelacyjny. Niesamowicie gra na uczuciach i skłania do głębszych przemyśleń. Może dotyczy to ludzi inteligentnych."-AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHA!!!