6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Myślałam ze polska kinematografia w końcu wydala coś wartościowego i godnego obejrzenia, niestety już po dziesięciu minutach filmu byłam gorzko rozczarowana. Film ogólnie o niczym, totalnie niedopracowany zarówno pod względem scenariusza jak i montażu ( mam tu na myśli wystający na prawie każdej scenie mikrofon!!!- operator chyba był na kacu czy coś?) Gra aktorska na poziomie Katarzyny Cichopek. Nie polecam !!

ocenił(a) film na 7
kofeinka7

Fanka polskiej kinematografii , sciaga piracka a zarazem niedopracowana wersje ( mowa o mikrofonie bo w wersji kinowej jest m.in. to poprawione) . Dobrze , ze nie powiedzilas ze zal Ci wydanych pieniedzy na kino :D

kofeinka7

A ja byłem nad wyraz pozytywnie zaskoczony .
"Gra aktorska na poziomie Katarzyny Cichopek"? to ja chyba jakiś inny film oglądałem. Bo w moim filmie to chłopaki spisali się na medal .

ocenił(a) film na 8
kofeinka7

Musiałaś inny film obejrzeć.

ocenił(a) film na 6
hugo1993

Gra aktorska była niezła, ale liczyłem po opiniach w necie na jeden z najlepszych filmów w historii polskiego kina a tu dobry film po prostu nic więcej.

użytkownik usunięty
kofeinka7

Zostałaś zmasakrowana, ale własną głupotą :) Więcej na temat filmu chyba pisać nie muszę, bo alone już cię ładnie podsumował. Od siebie dodam tylko, że mało znasz się na naszej cudownej kinematografii, skoro myślałaś, że polska "w końcu wydala coś wartościowego i godnego obejrzenia". Otóż jest dużo takich filmów, dyletancie :)

ocenił(a) film na 7
kofeinka7

Ktoś kto chce obiektywnie ocenić fim niech nie ocenia go poprzez swoje gusta... W zalewie takich polskich "arcydzieł" jak "Ciacho", "Kac Wawa" itd ten film to po porostu mistrzostwo. Film o czymś a co najważniejsze o kimś. A gra aktorska? Może chłopaki maja braki w warsztacie, ale nie wyobrażam sobie nikogo innego w tym filmie. Szyc, Małaszński ten film po prostu by spier...

ocenił(a) film na 7
kofeinka7

Nie ma Ci co odpowiadać,w finalnej wersji aktorstwo miażdży a takie np. " = i - " jest o niebo lepsze.