...Lady Gadze. Schemat ten sam. (tam jest fibromialgia). Tylko Gaga nie ma tak oszalamiajacej kolekcji ubrań i butów ( w Carpool karaoke artystka nie zaprzecza że może być ich aż 10 tysiecy par). Nie oglądamy oczywiście żadnej objawionej prawdy na temat gwiazdy tylko dokładnie to co sama chciała nam pokazać, jest bowiem jego producentką. Prawdopodobnie chodzi o podbicie słabnącego zainteresowanie niewystępująca już gwiazdą. Mówimy o osobie ktirej ślub transmitowała kanadyjska tv i pogrzeb jej męża też. A więc wszystko na sprzedaż i show must go on. Najbardziej podobało mi się pokazanie jaką jest pedantką (skarpetki w szufladzie), odkurzanie (nawiasem mówiąc za syna, co było bardzo niewychowawcze). Najbardziej nie podobało mi się: osowiałe labradory z nadwagą, daj Boże żeby jakiś asystent z nimi wychodził.
Jesteś z cyklu wypowiem się, a gooowno wiem ,to był jeden labrador,suczka imieniem Bear ,która już była bardzo wiekowa ,więc i się nie ruszała za dużo ,a jakbyś obejrzała dokument do końca to na napisach pokazali ,że pies umarł ze starości po prostu .Tak, syn powinien posprzątać po sobie ale może poszedł do szkoły ,to raptem dwa przejechania odkurzacza ,zwróciła mu uwagę żeby nie kruszył.Ten dokument to nie ślub ani pogrzeb (notabene transmisję pogrzebu ona sama nie wymyśliła, a zaproponował jej to premier Kanady,to coś a'la pożegnanie zasłużonego dla kraju obywatela ) .Ten dokument miał uświadomić ludziom problem z rzadkimi mało znanymi chorobami,że nawet ktoś tak sławny i bogaty jak Celine może nieuleczalnie zachorować ,szerzy świadomość na takie zjawiska a przy okazji tłumaczy czemu Celine zniknęła z show biznesu.Oglądałam dokument o Lady Gadze i nie ma tam niczego podobnego do dokumentu o Celine,zupełnie inny format.
Ty masz postawowe problemy z interpunkcją i należy się naprawdę 10 razy zastanowić zanim napiszesz komentarz.