PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487193
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Manekin Fred

ocenił(a) film na 7

Wczoraj ogladalam ten film i zauwazylam dziwny szczegol. Nie wiem moze mi sie tylko wydawalo :P W ok 44 minucie Will Smith jedzie i widzi manekina Freda, ktory nie stoi na swoim miejscu. Nie wiem czy mi sie wydaje ale w chwili gdy go zauwaza mam wrazenie ze Fred przekreca lekko glowe. Wydaje mi sie ze patrzy w bok ale kiedy Will na niego spoglada, manekin "odwraca" sie w jego strone. Jest to bardzo maly ruch i nie wiem czy mam zwidy czy on naprawde sie rusza. tez to zauwazyliscie?

ocenił(a) film na 9
HollyShort

Też to zauważyłam. Wydaje mi się że to nie nam się przewidziało tylko albo Willowi(chyba każdy by zwariował jakby był sam na świecie ^^) albo te stwory zrobiły coś tak że on obracał głową. Pzdr ;*

Kocham ten film!!! <3

ocenił(a) film na 9
mia2601

Z ciekawości włączyłam film i rzeczywiście coś takiego widać:P a może to ja zwariowałam:D

Aneta_

Wystarczy chwile pomyslec dlaczego ;)

ocenił(a) film na 7
HollyShort

Na poczatku to mi sie wydawalo ze tylko ja widze, pozniej pokazalam kolezance i tez to zauwazyla ^^ ja to jakos zauwazylam od razu w trakcie ogladania, rzucilo mi sie w oczy. Potem mialam taka teorie ze Will Smith caly czas jedzie autem, ale przewinelam scene i widac ze sie zatrzymal, a nawet pasy nie zmieniaja swojego polozenia, wiec nie wiem czy to jakis blad, czy specjalnie tak zrobili ze glowny bohater zaczal miec przywidzenia... a moze wiatr byl?:P

ocenił(a) film na 8
HollyShort

Nooo.. rzeczywiście on przekręca tą głową...ale to mroooczne:P

ocenił(a) film na 9
Vianne_7

ale to te potworki przeniosły tego manekina??

ocenił(a) film na 7
Aneta_

Tak, a wlasciwie jeden potwor, "partner" potworki ktora złapał glowny bohater.

HollyShort

Manekina Freda tak naprawdę grał prawdziwy człowiek tak więc możliwe,że jest to błąd filmowy...

ocenił(a) film na 7
komcio87

O! nie wiedzialam ze gral go prawdziwy czlowiek! ;o

HollyShort

Też zrobiłem oczy w 5 zł jak się o tym dowiedziałem!:) A dowiedziałem się z materiałów dodatkowych na dvd. Jak ktoś posiada to polecam obejrzeć, jest tam wiele ciekawych rzeczy!

ocenił(a) film na 7
komcio87

Wiec fajnie ze to sie wyjasnilo :) <za krotki>