Wczoraj ogladalam ten film i zauwazylam dziwny szczegol. Nie wiem moze mi sie tylko wydawalo :P W ok 44 minucie Will Smith jedzie i widzi manekina Freda, ktory nie stoi na swoim miejscu. Nie wiem czy mi sie wydaje ale w chwili gdy go zauwaza mam wrazenie ze Fred przekreca lekko glowe. Wydaje mi sie ze patrzy w bok ale kiedy Will na niego spoglada, manekin "odwraca" sie w jego strone. Jest to bardzo maly ruch i nie wiem czy mam zwidy czy on naprawde sie rusza. tez to zauwazyliscie?
Też to zauważyłam. Wydaje mi się że to nie nam się przewidziało tylko albo Willowi(chyba każdy by zwariował jakby był sam na świecie ^^) albo te stwory zrobiły coś tak że on obracał głową. Pzdr ;*
Kocham ten film!!! <3
Z ciekawości włączyłam film i rzeczywiście coś takiego widać:P a może to ja zwariowałam:D
Na poczatku to mi sie wydawalo ze tylko ja widze, pozniej pokazalam kolezance i tez to zauwazyla ^^ ja to jakos zauwazylam od razu w trakcie ogladania, rzucilo mi sie w oczy. Potem mialam taka teorie ze Will Smith caly czas jedzie autem, ale przewinelam scene i widac ze sie zatrzymal, a nawet pasy nie zmieniaja swojego polozenia, wiec nie wiem czy to jakis blad, czy specjalnie tak zrobili ze glowny bohater zaczal miec przywidzenia... a moze wiatr byl?:P
Też zrobiłem oczy w 5 zł jak się o tym dowiedziałem!:) A dowiedziałem się z materiałów dodatkowych na dvd. Jak ktoś posiada to polecam obejrzeć, jest tam wiele ciekawych rzeczy!