Dzięki zmianie myślenia ile szalonych rzeczy można zrobić:):):) Wystarczy tylko chcieć:) Fajnie tak wsiąść sobie do samolotu tak z partyzanta, polecieć, pozwiedzać:) Albo ta jazda pod koniec filmu, w trakcie napisów......kto by tak nie chciał??? Super jest marzyć, ale jeszcze lepsze jest spełnianie marzeń:) Bardzo pozytywny film:)
Ta,tylko najpierw trzeba mieć na to wszystko pieniądze.Jest różnica pomiędzy zarabianiem tysiąca,a stoma tysiącami na miesiąc.
I spróbuj się tak w Polsce zachowywać jak Carrey w tym filmie.Od razu cię do wariatkowa wyślą
Nie bierz wszystkiego w tym filmie tak dosłownie:) Pieniądze to naprawdę nie wszystko:) Spróbuj jeśli nie na lotnisko, to iść na dworzec kolejowy i wsiąść do najbliższego pociągu. Zwiedź miejscowość, w której wysiądziesz. Ja kiedyś wracając ze Śnieżki tak z buta, bez przygotowań, w przypływie weny weszłam w Karpaczu na skocznię i zjechałam na tyrolce. Albo w Krakowie balonem:) Zrób coś innego, naprawdę warto:):) Jeśli Twoje marzenia wymagają dużych nakładów pieniężnych - zbieraj. Moje są prostsze.......aby tylko zdrowie dopisało:) Pozdrawiam:)
Zdecydowanie się zgadzam, mądre słowa Kinga :) trzeba korzystać z życia i wyciskać z niego jak najwięcej się da, czy mamy duże sumy pieniędzy czy nie. Bo i bez nich można spełniać marzenia, podróżować, poznawać inspirujących i realizować przepiękne cele. Serdecznie polecam wszystkim ten film, bardzo mi się podobał i zmotywował mnie do działania. :)