PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450915}

Jestem na tak

Yes Man
2008
7,0 214 tys. ocen
7,0 10 1 213882
6,1 38 krytyków
Jestem na tak
powrót do forum filmu Jestem na tak

Carrey bez większej pary, próbuje być komikiem, ale zdarza się, że zwyczajnie klaunem

pomysł na film rzeczywiście ciekawy, ale wykonanie nie powala

a wątek ze staruszko "gorące usta" to jak dla mnie nieco zbyt obleśne

potencjał jest, ale nie wydałabym kasy na bilet, żeby obejrzeć ten film

leah_2

Przecież filmu jeszcze nie było w kinach

Iron_Man19

fakt, nie było w polskich kinach, ale tak się składa, że ja go już widziałam

leah_2

Leah w jakim kinie widziałaś film.

Iron_Man19

z drugiej strony, w sumie po chwili namysłu, słabiutki jak na Carrey'a, ale nie taki znowu zły, pomijając niesmaczne gagi film jest przeciętny

ocenił(a) film na 8
leah_2

Administratorzy filmwebu powinni poważnie zastanowić się nad dodaniem funkcji IGNORUJ.

ocenił(a) film na 8
K_meyer

nie pomyśleliscie że film widział już z neta ??

ocenił(a) film na 8
WODNY

Posta napisał 15 czyli 4 dni przed premierą, nastepny troll.I widać akcja mu sie udała, zwracamy na niego uwagę ...A na film idem ....:d

Vartez

A może wzięlibyście wreszcie pod uwagę, że nie każdy Polak musi mieszkać w Polsce. LOL!?

Albertino

pewnie nie kazdy , tylko premiera w USA jest 19 kilka dni po poscie

ocenił(a) film na 7
ideapawel_2

To dziwne, bo znam ludzi, ktorzy widzieli ten film w USA tydzien przed oficjalna premiera. Legalnie, w kinie.

ocenił(a) film na 8
leah_2

"Carrey próbuje być komikiem" tiaa...powiedziała co wiedziała.
Wymień trzech (żyjących)lepszych od niego a wszystko w trymiga odszczekam, przychylniejszym okiem zacznę odbierać wyczyny Pazury i pohamuje odruch wymiotny oglądając Sandlera w "You Don't Mess with the Zohan" .

leah_2

Carrey nie próbuje być, on jest komikiem. Zaczynał jako komik. Proponuję trochę historii.

ocenił(a) film na 7
leah_2

Prawdziwy krytyk i znawca - no niech mnie ch..j. Jak Carrey jest dla
Ciebie słabiutkim komikiem to już wszystko wiem o Tobie. Radzę spróbować
krytyki innych filmów. Może niskobudżetowych horrorów z lat 80?

leah_2

Po prostu jego humor nie wszystkim odpowiada. Dla mnie to jedna z najciekawszych postaci jeśli chodzi o grę aktorską i o taki sposób wejścia w graną postać. Drugiego takiego nie znajdziesz. Ktoś oglądał Numer 23? czy konieczna jest łatka jaką mu przypięli? oczywiście, że nie. Ludzie jadą po nim ale tak naprawdę nie rozumieją klimatu.