Jak dla mnie film bardzo dobry;)nie wiem dlaczego takie niskie oceny i komentarze;(
oglądałam ten film dwa razy i nie mam sie do czego przyczepić a tak wogóle nie lubie filmów fantasy a ten mnie wciągnął;)Pozdrawiam
to jest raczej s-f :P to polecam bardziej ambitne kino np opowiesci z narni czy cos w ten desen :P
jeśli nie lubisz ogladać takich filmów to po co je ogladasz i nie potrzebnie komentujesz jak nie masz pojęcia
no tak a ten film jest na faktach :D masz racje, po co ja go oglądałem. Jak ja moglem się nie domyślić jaki jest ten film i ze aż tak mi sie nie spodoba... a niech to, totalnie nie znam sie na filmach i przez to nie moge ich skomentowac :( :D
wez wojjos lepiej nic juz nie pisz bo sie osmieszasz.
Dobra dobra ja tylko mówie że filmy s-f są bardzo nudne i bez sensu wiadomo każdy lubi to co lubi a ja wyrażam swoją opinie na ten temat.
Niskie oceny bo i film niskich lotów. Napisałaś, że film jest bardzo dobry ale głównie dlaczego?
Ocena wystawiona i uargumentowana: http://www.hitosfera.com/recenzja/jestem-numerem-cztery/273
Jak dla nie jest spoko a nie jak Harry Potter 6 czy 7 cześci o jednym i tym samym bez sensu a to jest nowinka która się podoba to jest moja opinia;)Pozdrawiam
Film bardzo dobry w swojej kategorii - filmów prostych, lekkich, pełnych absurdów, błędów, ale oglądanych wyłącznie dla przyjemności i bezmyślnej, niewyszukanej zabawy (również kosztem filmu). "Jestem numerem cztery" można by rozciągnąć w czasie i mielibyśmy kolejny młodzieżowy serial MTV. Obejrzałabym, a co!
Porównywanie tego typu dzieł z kinem (nawet minimalnie) ambitnym nie ma sensu. To film dla zabawy. Jeśli nie trafia w czyjeś poczucie humoru - trudno, tak bywa. F. F. Coppola też nie wszystkich cieszy.