PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117693
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Ten film to jakis zart, po pierwsze nudniejszy od ksiezyca w nowiu, po drugie to cos jest
reklamowane jako film o superbohaterach a jest to jakas marna podroba supermena i
zmierzchu, po trzecie, TEN FILM JEST ZAJEBISCIE OKLEPANY, TYPOWY GLOWNY
BOHATER, OKLEPANY WATEK MILOSNY.
Wyporzyczylem ten film we wrzesniu, do dzis zaluje kasy ktora na to wydalem, to jest
gorsze od zmierzchu i batmana i robina, na tych 2 filmach mozna sie posmiac, na tym
czyms nie, prawie nigdy nie daje filmowi 1/10, bo uwazam ze zawsze cos sie znajdzie
dobrego, Ale tu nie ma nic, jest to film zrobiony pod gimnazjalistki, jak narazie ten film i
Hanna Montana Film to jedyne filmy ktore dostaly odemnie 1/10.
NIE POLECAM, NO CHYBA ZE MASZ DO 14 LAT.

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Zazwyczaj ignoruje takie posty po prostu nie chce mi się na nie odpowiadać lecz zrobię wyjątek po twoim poście sugeruję że jesteś 14 latkiem lub nawet młodszy który ma uprzedzenie do filmów z chociażby najmniejszym wątkiem romantycznym bo chcesz się pokazać jaki to jesteś macho lub byłeś zmuszony oglądać kiedyś jakieś romansidło i zaparłeś się że wszystkie te filmy to szajs ja powiem tak wątek miłosny jest ale nie dominuje, luźny film można się przy nim odprężyć, historia może nie jest majstersztykiem aczkolwiek czekam na ekranizacje dalszych losów, a i jeszcze jedno nie oglądałem zmierzchu lecz miałem okazję parę razy zerknąć przy tym jak siostra oglądała i porównując te filmy podobieństwo się kończy na tajemniczym głównym bohaterze, następnym razem polecam oceniać film za całokształt a nie za to jak się chciało go widzieć .

ocenił(a) film na 1
Piopal

Więc po pierwsze, to jest moja opinia, film mi się nie podobał, nie dlatego że ma wątek miłosny, tylko dlatego że jest oklepany, schematyczny.
Widząc reklame myślałem że będzie to jakiś super film o superbohaterach, zawiodłem się.
Nie jestem uprzedzony do filmów z wątkiem romantyczym, chcesz dowodu?
Podam ci liste filmów, z mniejszym lub większym wątkiem miłosnym, które lubie i którym dałem wysoką ocenę.
Oto one:
Titanic, Władca Pierścieni, Harry Potter, Pozwól Mi Wejść (obie wersje, dodatkowo dodam iż wersja szwedzka to jeden z moich ulubionych filmów o wampirach), Spiderman, X Men Pierwsza Klasa.
Wybacz ale to może ty jesteś niedojżłym/-ą 14 latkiem/-ką. skoro nie potrafisz uszanować mojej opini?

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Nie napisałem że nie szanuje twojej opinii ale że może być ona nie obiektywna XD . w tych czas nie jest łatwo wymyślić film lub książkę która już gdzieś tam nie była dlatego sądzę że gdyby ktoś podszedł do filmu na luzie to na pewno może zainteresować nawet jak gdzieniegdzie schemat się powtarza, poza tym może nie jest to majstersztyk niezawisłej fabuły ale raczej nie jest tak źle by porównywać do Hanna Montana XD

Jacob Voorhees

Schawkaj twarz dzieciaku ,super film. n o i piękną rola drugoplanowa blondyneczki SUPER

ocenił(a) film na 1
jakupal

Przykro mi, nie podobał mi się.
I nie jestem cieciakiem

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

a co to jest cieciak ?

ocenił(a) film na 1
jakupal

Dzieciak mialo byc