Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117730
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Niedosyt

ocenił(a) film na 9

Jestem raczej widzem z gatunku tych, co na czas seansu wyłączają wyższe procesy myślowe (np. te odpowiedzialne za wybór skarpetek co rano, jak w moim przypadku), i muszę powiedzieć, że film mi się podobał. Fabuła prosta jak konstrukcja cepa, lecz nie narzucająca na siłę niedomówień, wszystko jest wyjaśnione w kilku słowach. Na grę aktorską nie mogę narzekać, chociaż szaleństw nie ma. No i oprawia audiowizualna na wysokim poziomie. Dałem 9, bo po ciężkim dniu naprawdę dobrze się bawiłem przy tym filmie, no i gdy zobaczyłem napisy końcowe naprawdę poczułem niedosyt. Mogli się szarpnąć na ten sześcioosobowy co-op Lorianów, walczący z Magadorianami ;)

Khrushchev

ja tez szłam z przekonaniem, ze szału nie będzie i po filmie będę narzekać, że tylko szkoda czasu, ale podobał mi się xD nie wiem czemu, ale tak był jak się film skończył to się zastanawiałam, czemu trwał tak krótko ;( Lubię grę Alexa Pettyfera i tak po cichu liczę na dalszy ciąg, jak znajdują już tych pozostałych ;)

ocenił(a) film na 3
aishaa_88

kurczee,, ceny biletów do kina szczegolnie tych 3d to masakra,,, 25 zl plus zona i dwojka dzieci to juz stówa... lekkie przegięcie

adiman

tak jak mowisz plus dojazd tak jak w moim przypadku 50km to juz wogole oczym tu gadac

ocenił(a) film na 6
Khrushchev

Twój komentarz skłonił mnie do obejrzenia filmu i nie żałuję, doskonały na relaks gdy nie ma się siły na bardziej ambitne kino.

Khrushchev

Dobre:)

Khrushchev

dziwni wszyscy jesteście... ale Wasze argumenty są niezłe! recenzje to nie wszystko, zawsze warto zapoznać się z poziomem komentarzy ;-) obejrzę przy okazji.

ocenił(a) film na 4
koniu_krwawy

Film jest taki dobry dzięki Alexowi :)