Totalne badziewie. Przestanę ufać ocenom filmwebu - 6 i pół? za co??
trzeba było najpierw przeczytać recenzję wprowadzającą do filmu , zobaczyć zwiastun i dopiero obejrzeć a nie żalić się mieć pretensję na cały świat że zły i taki i owaki...
e tam gniot jak ktoś nie lubi scfi to powie gniot :) ja lubię i dla mnie to fajny film
Masz prawo lubić, jasne, że tak ale powiedzmy sobie szczerze, że jeśli chodzi o tematykę sci-fi to jednak lepsze produkcje powstawały .... delikatnie ujmując xD
ale takim tokiem rozumowania można równie dobrze powiedzieć ze powstało wiele dużo gorszych .... to jest romans s-f dla nastolatków, takie roswell w wersji filmowej, spodziewaliście się solaris czy co ?
Nie spodziewałem się cudów na kiju,ale zwiastun totalnie mylny... poszedłem na film do kina z przeświadczeniem że zobaczę efektowny film scfi. Zobaczyłem coś co kompletnie mnie nie zainteresowało, prócz paru scen walki na koniec filmu. Byłem rozczarowany, jak dla mnie strata pieniędzy.
Sorry Bene, ale Roswell swego czasu był moim ulubionym serialem :D:D albo za mocno już wyrosłam z tematyki albo ten film nawet serialowi rady nie daje ;) Uśpił mnie
film - nieporozumienie, dziewczyna zachecila mnie do jego obejrzenia mimo mojego wczesniejszego braku zainteresowania wynikajacej z ogolnej oceny sredniej filmu jak i wiekszosci komentarzy negatywnych. Obydwoje wybuchlismy smiechem kiedy zobaczylismy czarne charaktery jadace autem, film momentami nie trzyma sie kupy, gra aktorska jest zakpieniem sobie z widowni, momentami wyraznie sie dluzy. Efekty wołaja o pomste do nieba.... 1/10 za to ze w ogole go nagrano.... generalnie wolal bym zapasc w spiaczke na czas seansu i nic nie pamietac, zmarnowany czas. Nie polecam!