PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117640
4,1 14 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Sceny...

ocenił(a) film na 10

Najlepsza scena z tego filmu?

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

Hm oglądałem go dość dawno, ale z tego co pamiętam niezła była walka na stadionie..;) lub ta przy muzyce Adel gdy za numerem 6, jeśli dobrze pamiętam wybucha dom.

ocenił(a) film na 10
Mory19

Hymm... W sumie muzyki z tego filmu nie pamiętam, ale scene, kiedy numer 6 odchodzi, a dom wylatuje w powietrze, owszem :) choć walka na stadionie... świetna... zwłaszcza kiedy 6, robi tarczę ochronną przed ogniem nad numerem 4... a do moich ulubionych należą dwie sceny doładowania numer 6 przez 4, oraz wejście głowne 6 w filmie, na szkolnym korytarzu i zlikwidowanie tych 2 złych... Rewelacja :D

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

zgodzę się z tobą w 100% ;D zapomniałem o tych scenach lecz gdy wspomniałaś przypomniały mi się...;) były świetne to fakt;d

ocenił(a) film na 10
Mory19

Najlepsze ;] Jak dla mnie najlepsze damskie wejście w filmie akcji :] Chyba, że znasz lepsze? :>

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

Hm musiałbym się chwile zastanowić;d ale nie za bardzo sobie przypominam, więc się z Tobą zgadzam;) wogule fajną postacią jest ten numer 6;D będzie druga części tego filmu..?

ocenił(a) film na 10
Mory19

Wiesz co, nie spotkałam się nigdzie z "oficjalnymi" informacjami, ale wnioskując po samym zakończeniu... Nie zdziwię się, jeśli za rok, dwa spotkam gdzies trailer :D
Ja też innego tak dobrego wejścia kobiety w filmie "akcji" nie pamiętam, więc uznaję to za najlepsze :D A swoją drogą, mogli by zrobić outsiderski film o postaci numer 6 :D

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

Oby oby bo liczę na to.... jeszcze tak to można rozwijać;) tyle możliwości. zazwyczaj to faceci maja swoje 'wejście" nie..?:d xd pp to jest dopiero pomysł... ona także przecież miała swoją trudną historię.. ;)

ocenił(a) film na 10
Mory19

A może nawet trudniejszą, bo 4 poznajemy od początku, widzimy jak traci opiekuna... musi stać się "samodzielnym", choć nie do końca, bo poznaje numer 6, która mu pomaga... a 6 nie miała takiej pomocy... usamodzielniła się wcześniej... ;]

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

masz rację;d no ale numer 6 miała lepiej opanowane swoje jakże fajne moce;d i właśnie to jest ciekawe kiedy je opanowała.. gdy miała opiekuna czy po... bo wiesz wtedy byłoby jej łatwiej się usamodzielnić.

ocenił(a) film na 10
Mory19

Gdybym puściła wodzę fantazji... Chyba po... Wtedy jest większa determinacja, upór, aby coś osiągnąć, gniew cz rozpacz, które wyzwalają emocje... W końcu 4 tak je tak naprawdę opanował...

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

No puszczając wodzę fantazji możesz mieć rację^^ w każdym bądź razie nie mogę się doczekać drugiej części;d

ocenił(a) film na 10
Mory19

Ja też :) wręcz jestem jak nigdy za tym, aby powstała kontynuacja jakiegoś filmu ;] nawet jesli by im nie wyszedł ;]

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

nie lubisz kontynuacji..? tak ogólnie..? ;) no tu musi być gdyż mnie ich losy bardo wciągnęły..;D

ocenił(a) film na 10
Mory19

Może nie tyle nie lubię, co po prostu więcej widziałam tych kiepskich, niż żeby kontynuacja była co najmniej tak dobra jak oryginał...

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

To fakt. zazwyczaj robią coraz to nowe części aby tylko zbijać kasę i nie patrzą na jakość, no ale miałem kilka pozytywnych zaskoczeń co do kontynuacji.

ocenił(a) film na 10
Mory19

aż jestem ciekawa jakich :>

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

Hm Hm;d w piratach z Karaibów nie było aż tak tragicznie^^ np 3 część świetna, szybcy i wściekli także dają radę, co tam jeszcze.., aa underwold;d ale ze wszystkim powoli przesadzają.

ocenił(a) film na 10
Mory19

No, powiedzmy powiedzmy...Fast And Furious dobre 4 na 5 części. Underworld 2 na 3 dobre. Fanką Piratów nie jestem ;] Paranormal widziałam 2, i obie jak dla mnie dobre. Zobacze czy 3 też uznam za dobrą. A tak, to... Seria Bring It On - nawet dobra i zabawna. Step Up dobry. Honey im sie już nie udała. Seria Krzyk wyszła jako dobra komedia, Oszukac Przeznaczenie nawet dobre... Za to mojego Kruka spaścili kompletnie. Ja nie wiem kto im pozwolił nakręcic kontynuacje 1 częściw postaci innych historii ;/

ocenił(a) film na 9
Dame_Simbai

To jest moje zdanie;d z chęcią posłucham Twoich dokładnych myśli niekoniecznie zgadzających się z moimi;) cóż Cię od piratów odpycha..? paranormal widziałem, niezłe jest ale numer 3 może Cię zawieść. Kurdę nie widziałem żadnego z tym filmów;d do krzyku także się zbieram już długo. Kruka..? nie wiem o jakim filmie mowa lecz jeśli są nowi bohaterowie to powinien być osobny film dla nich..

ocenił(a) film na 10
Mory19

Piraci... Jeśli już mieczem i szpadą... to zdecydowanie Córka d'Artagnana czy historie o Muszkieterach :D A do samej serii o Piratach... może zmieniłabym zdanie, ale jakoś nie mogę sie do nich zebrać.... :D A Kruk - http://www.filmweb.pl/Kruk - pierwszy i najlepszy ^^