PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117693
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

katastrofa

ocenił(a) film na 2

Są takie filmy, gdzie zasiadasz w fotelu i przygotowujesz się na super film, na superprodukcję na to że choć trochę wgniecie Cię w ten wyżej wspomniany fotel... i oglądasz i oglądasz i oczekujesz.... i z każda minutą zaczynasz wątpić (tak jak z meczami biało-czerwonych) i po końcowych napisach tracisz nadzieję i myślisz tylko o tym że półtorej godziny ze swojego życiorysu zmarnowałeś bo cokolwiek innego byś zrobił byłoby lepsze. Dałem 2/10 bo jedynie po prostu podoba mi się Numer Sześć i to nie za grę aktorską tylko po prostu wygląd.... Nie będę dalej się rozpisywał bo to co napisałem już wystarczy. Uważajcie na ten film! SZKODA CZASU!

ocenił(a) film na 3
Yagar

Aż taki zły nie jest. Ogólnie nie lubię tego typu bajeczek ale oglądnąłem bo była okazja.

ocenił(a) film na 2
Charnooh

Dla mnie jednak pozostaje zły. Sztuczność, tandeta, gra aktorska mizerna, po prostu bajka dla dzieci i tyle. Nawet Ci przybysze śmieszni na tych butach. Dziecinada.

ocenił(a) film na 7
Yagar

Nie jest taki tragiczny. Przesadzasz.

Choć do ideału mu dużo brakuje.

ocenił(a) film na 7
emillo97

Chociaż na razie nie wygłaszam opinii jestem dopiero w trakcie oglądania :) Zobaczymy jak do końca :) Jednak ja zawsze do filmów z pogranicza science fiction zawsze jestem pozytywnie nastawiony

ocenił(a) film na 2
emillo97

No ok, nie chcę narzucać swojego zdania komuś, ja taki może miałem dzień i źle się nastawiłem, no ale w takim razie proszę mi napisać co tam jest godnego uwagi? Efekty specjalne? No z 10 minut tego będzie jak pieseczek walczył z innym "milusińskim" obcym. Ale coś jeszcze? Wiem że ten film nie jest najnowszą produkcją ale jak go reklamowali kiedyś miałem zawsze wrażenie że to jest COŚ a tu taki zawód...

ocenił(a) film na 7
Yagar

Bo reklamy są mylące.

ocenił(a) film na 7
Yagar

A ja miałam na odwrót -nie byłam przekonana przed seansem do tego flmu jednak po obejrzenu go mam całkiem pozytywne odczucia. Mom zdaniem całkem dobry, może ne zachwyca ale da się oglądnąć. Moja ocena 7/10 ;)

ocenił(a) film na 2
Yagar

Film jest strasznie nudny , niech ktos mi powie czy jest w nim cos oryginalne ? Jeszcze jak uslyszalem Adele przy poczatku , odrazu wiedzialem ze lepiej nie bedzie .Nastepny film o zlych mieszkancach kosmosu ktorzy chca zniszczyc planete.A ta akcja w szkole z kujonem na desce i kolesiami od sportu.... Gdzies juz to chyba widzialem. Jeszcze jak wymuszone zakonczenie ze trzeba odszukac reszte numerow a biedna dziewczyna zostala sama bez chlopaka :/ bardzo smutne tylko to juz tez gdzies widziano. Watpie ze da sie zrobic lepsza dwojke.

ocenił(a) film na 6
Yagar

film nie jest taki zły. zależy czego się człowiek spodziewa. jeśli jakiegoś przełomowego i oryginalnego arcydzieła z gatunku sci-fi to się zawiedzie bo schemat "obrońmy Ziemię przed złymi i brzydkimi kosmitami" był już wielokrotnie wykorzystywany. to samo z wątkiem miłosnym.
ale jeśli chce się obejrzeć jakiś film akcji i nie wynudzić się na seansie to polecam (jeśli to był nudny film to nie widzieliście jeszcze naprawdę nudnych filmów). no i z punktu widzenia dziewczyny nie mogę nie wspomnieć o Alexie, który baaardzo umilał cały seans;) całość 7/10

Yagar

Słabizna, ale niech będzie 3/10...

ocenił(a) film na 5
zakochana_w_filmie

Potwierdzam, inni powiedzą, że hejtujemy film, ale to jedna wielka porażka.

ocenił(a) film na 3
Yagar

Marny film. Popieram - szkoda czasu.