Są takie filmy, gdzie zasiadasz w fotelu i przygotowujesz się na super film, na superprodukcję na to że choć trochę wgniecie Cię w ten wyżej wspomniany fotel... i oglądasz i oglądasz i oczekujesz.... i z każda minutą zaczynasz wątpić (tak jak z meczami biało-czerwonych) i po końcowych napisach tracisz nadzieję i myślisz tylko o tym że półtorej godziny ze swojego życiorysu zmarnowałeś bo cokolwiek innego byś zrobił byłoby lepsze. Dałem 2/10 bo jedynie po prostu podoba mi się Numer Sześć i to nie za grę aktorską tylko po prostu wygląd.... Nie będę dalej się rozpisywał bo to co napisałem już wystarczy. Uważajcie na ten film! SZKODA CZASU!
Aż taki zły nie jest. Ogólnie nie lubię tego typu bajeczek ale oglądnąłem bo była okazja.
Dla mnie jednak pozostaje zły. Sztuczność, tandeta, gra aktorska mizerna, po prostu bajka dla dzieci i tyle. Nawet Ci przybysze śmieszni na tych butach. Dziecinada.
Chociaż na razie nie wygłaszam opinii jestem dopiero w trakcie oglądania :) Zobaczymy jak do końca :) Jednak ja zawsze do filmów z pogranicza science fiction zawsze jestem pozytywnie nastawiony
No ok, nie chcę narzucać swojego zdania komuś, ja taki może miałem dzień i źle się nastawiłem, no ale w takim razie proszę mi napisać co tam jest godnego uwagi? Efekty specjalne? No z 10 minut tego będzie jak pieseczek walczył z innym "milusińskim" obcym. Ale coś jeszcze? Wiem że ten film nie jest najnowszą produkcją ale jak go reklamowali kiedyś miałem zawsze wrażenie że to jest COŚ a tu taki zawód...
A ja miałam na odwrót -nie byłam przekonana przed seansem do tego flmu jednak po obejrzenu go mam całkiem pozytywne odczucia. Mom zdaniem całkem dobry, może ne zachwyca ale da się oglądnąć. Moja ocena 7/10 ;)
Film jest strasznie nudny , niech ktos mi powie czy jest w nim cos oryginalne ? Jeszcze jak uslyszalem Adele przy poczatku , odrazu wiedzialem ze lepiej nie bedzie .Nastepny film o zlych mieszkancach kosmosu ktorzy chca zniszczyc planete.A ta akcja w szkole z kujonem na desce i kolesiami od sportu.... Gdzies juz to chyba widzialem. Jeszcze jak wymuszone zakonczenie ze trzeba odszukac reszte numerow a biedna dziewczyna zostala sama bez chlopaka :/ bardzo smutne tylko to juz tez gdzies widziano. Watpie ze da sie zrobic lepsza dwojke.
film nie jest taki zły. zależy czego się człowiek spodziewa. jeśli jakiegoś przełomowego i oryginalnego arcydzieła z gatunku sci-fi to się zawiedzie bo schemat "obrońmy Ziemię przed złymi i brzydkimi kosmitami" był już wielokrotnie wykorzystywany. to samo z wątkiem miłosnym.
ale jeśli chce się obejrzeć jakiś film akcji i nie wynudzić się na seansie to polecam (jeśli to był nudny film to nie widzieliście jeszcze naprawdę nudnych filmów). no i z punktu widzenia dziewczyny nie mogę nie wspomnieć o Alexie, który baaardzo umilał cały seans;) całość 7/10