też słyszałam dzisiaj 30STM - ,,This is war" w zwiastunie, ,,Escape" to nie było na pewno :) hmm.. choć w sumie teledysk ,,Hurricane" się zaczyna tymi słowami ze zwiastunu, hehe
bo w teledysku do "Hurricane" kolejno pojawia się "Escape", później "Hurricane", następnie wycinek z "Night of the Hunter" no i znowu "Hurricane" ;)
Ja słyszałam 30 seconds to mars - Escape :D Kocham Marsów, Jareda Leto... oraz Alexa Pettyfera <3 Muzyka + film = TO BĘDZIE CUD!
No faktycznie, to było jednak ,,Escape" :) Kardaminka, po jednej piosence wnioskujesz, że cały Soundtrack będzie taki? xd
@Kardaminka - na jakiej podstawie sądzisz, że muzyka będzie dobra? Jeżeli "Escape" było w zwiastunie, nie oznacza to, że w filmie będzie cała marsowa płyta... *wywraca_oczami*
taa, dałabym sb reke uciac, ze to "Escape".
Przychodza mega fani Jareda po przesluchaniu jednej piosenki / jednego teledysku i potem ci, co marsow nie znaja beda powtarzac takie rzeczy chwalac sie wiedza ;P
Poza tym. Nie wiadomo czy wgl w filmie będzie jakaś piosenka marsow.
PS: Wie ktos kiedy bd mozna kupic bilety na Coke Live Music Festivall 2011?
Bo na razie nie ma i regularnie chodze do empiku i lookam na stronie bo beda marsi, muse itd
A i byl ktos jeszcze na koncercie na Torwarze 14 grudnia? :>