Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117696
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

biorąc pod uwage opinie o filmie poszedłem na film oczywiście nie sam koszt 40 pln .pieniadze wyrzucone w błoto!!!!.Opinie i noty tego filmu raczej są moderowane przez kogoś tam............film to typowa chala .Znam lepsze filmy fantasy o notowaniach 2,5 na filmweb.
O co chodzi w tym filmie dokładnie nie wiem .Jakis małolat z naga klatą biega na ekranie a za nim chuda małolata ala blondi .Zeby było smieszniej potem pojawia się druga małolata super woman ,więc tytułowy bohater ala" naga klata" olewa tą pierwszą i wyjezdza sobie z drugą.......ala kosmitką .Czyli mamy - jeden malolat ,dwie blondi i kupę infantylnych bzdur.Daję 2 na filmweb i to tylko dla pieska ala kosmita i i 10 minut efektów pod koniec filmu .Jak tak dalej pójdzie to filmweb przestanie być źródłem wiedzy o filmach, czy warto iść czy nie do kina.......odradzam zdecydowanie .Co robia wysokie notowania nie wiem .Porównanie do Jumper to jakieś nieporozumienie

ocenił(a) film na 3
piotrpr

Małolat z nagą klatą? Nie wiem, co ty brałeś przed seansem, ale jakoś nie przypominam sobie ani jednej takiej sceny, bym mogła zobaczyć gościa bez okrycia. Chyba.... Że mi przypomnisz.
Ale poza tym... Opis zrobiłeś bardzo zabawny. Plus dla Ciebie.

ocenił(a) film na 7
xena_4

był z nagą klatą jak go ci kolesie ochlapali pułapką z farbą w szafce i później się mył w kiblu;
a autor tematu zazdrości zazdrości bo nie ma takiej klaty tylko ma klatę jak zdeptany karton od całodziennego garbienia się przed kompem i pisania dennych komentarzy :P

ocenił(a) film na 3
effendi360

Ojej. I tą jedną scenę w kiblu ten koleś powyżej robi aferę?

ocenił(a) film na 8
piotrpr

Skoro jak twierdzisz "O co chodzi w tym filmie dokladnie nie wiem"znaczy nie zrozumiales,a skoro nie zrozumiales tak prostego filmu to po co sie wypowiadasz na jego temat? Mi tam film sie podobal i ocena jaka wystawiona jest na filmweb jest trafiona.

piotrpr

w dupie byłeś i gówno widziałeś frajerze

ocenił(a) film na 3
milosz1428

UWAGA!!!! KOSMITA-SODOIMTA!!!!!:)

ocenił(a) film na 5
milosz1428

Człowieku mamy wolność słowa więc każdy może się wypowiedzieć tutaj ale to nie powód by kogoś wyzywać !!

Co do filmu to fakt rewelacji nie było ale mimo później pory oglądania nie zasnąłem więc film wrzucam do szuflady z napisem "obejrzeć i zapomnieć" ;)

ocenił(a) film na 8
piotrpr

Popieram Degustatora1988. Jak dla mnie nie ma nic niezrozumiałego w fabule filmu, i wbrew twojej opinii nie chodzi tam tylko o bieganie z gołą klatą z dwiema blondi w tle. Zresztą widzę że "Dzień w którym zatrzymała się ziemia" też oceniłeś na 1. Chyba dopiero zaczynasz swoją przygodę z filmami i prawdziwego chłamu nie widziałeś. Współczuję :)

Amee_

Ale "Dzień w którym..." to był naprawdę beznadziejny film. Taka prawda.

ocenił(a) film na 8
ElRio

Pod względem gry aktorów, fabuły, i nie wiem czego jeszcze to może nie był jakiś bardzo wysokich lotów ale żeby go zjechać od razu na 1? Rozumiem że są gusta i guściki ale ciekawa jestem jaką ocenę otrzymałoby chociaż polskie "ciacho", które dla mnie jest nieporozumieniem roku.

ocenił(a) film na 3
piotrpr

Podpisuję się pod ostatnim zdaniem. Jumper to inna półka, całkiem dobry film. Numer 4 to szrot.

ocenił(a) film na 7
Logan87

Hayden Christensen ten człowiek nie potrafi grać. Sztucznie jak w teatrze, zero mimiki twarzy. Jak by skrobał marchewke. Ten gość to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 6
piotrpr

Osobiście mam wrażenie, że twórcy zainspirowali sie "Roswell". Film leki, przyjemny, można obejrzeć, ale bez rewelacji.

ocenił(a) film na 3
piotrpr

ten film to klęska. Łowcy normalnie jak w critters

ocenił(a) film na 5
Dyzmo

Critters było super:P

ocenił(a) film na 7
piotrpr

Piszesz, że dajesz 2, a dajesz 1? Upośledzony jesteś?

ocenił(a) film na 5
Lukininho

Produkcja niskich lotów... Dziewczyna mu w połowie filmu gdzieś uciekła ,dobrze że na koniec ja znalazl :D
Ide porzucać samochodami

ocenił(a) film na 3
piotrpr

Opis kreatywny, ale muszę się zgodzić, film kiepski. Pomysł nie taki zły, plus za efekty, których było mało ale były całkiem. I sympatie wzbudził ten psiak u mnie.
Można było to zrobić lepiej, efektowniej, z ciekawszą obsadą. Po zakończeniu można wnioskować, że chcieli by sequela nakręcić.

ocenił(a) film na 7
piotrpr

Chyba nie poszedłeś na ten film co miałeś. Mnie się bardzo podobał. Czekam na kontynuację.

ocenił(a) film na 3
Morgoth_

Beznadzieja. Już dawno nie widziałem tak zepsutego filmu. Koleś świeci rękami i co?? Źli kosmici przemieszczaja się samochodami i robia zakupy w sklepie?? Światu grozi niebezpieczeństwo a on ogąda zdjęcia z blondi??ej coś tu jest nie tak...strasznie sie wynudzilem

piotrpr

Dokładnie, zgadzam się z autorem tego wątku. Kretyński film. Chcieli coś zrobić w porównaniu do "skoczków" ale im nie wyszło. W rezultacie otrzymujemy papkę składającą się ze światełek, laserów i chłopca o gołej klacie :D