PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117693
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Widzę, że zdania na temat tego filmu są podzielone. mimo to proszę o pomoc, bo nie wiem czy na niego iść czy niekoniecznie. według was jest warty obejrzenia ?

ocenił(a) film na 8
kama_45

ja go osobiście nie widziałam ale sadzać po zwiastunach to warto i ja na pewno go obejrzę ;]

kama_45

Ja pójdę na 100%, ale wiesz, ze zdaniem na temat filmu jest jak z d*pą - każdy ma inną ;-)
Jeśli tak jak mnie kręcą Cię filmy sci-fi, to zapraszam do kina ;p

kama_45

właśnie wróciłam z kina, u mnie jest coś takiego jak 'tani wtorek' więc na większość filmów jest warto pójść:D... wracając do pytania... wielu ludzi porównuje film do "Zmierzchu", niestety nie odkryłam do końca czemu. Być może dlatego, że jest jakaś szkoła, jakaś młodzież i jacyś zakochani;)(wszystko to widać w zwiastunie) Z opinii, które wcześniej czytałam wynikało, że główny bohater to jakiś wielki obrońca uciśnionych, słodki goguś na którego lecą laski ( coś w ten deseń)... mnie się wydał zwyczajnie 'ok';]... Fakt, sceny między 'zakochanymi' były nudnawe(laska strasznie anemiczna)... no ale jakoś musieli to pokazać... ogólnie pomysł na film fajny( dla niektórych oklepany), no i końcówka dobra ... Ja osobiście polecam... a tekst z 'red bullem' nie był taki zły jak to ktoś, gdzieś napisał, może i nie powalająco śmieszny, ale pasował do sytuacji.

ocenił(a) film na 2
ceylor

Lekki spojler.

Ja porównuję go do Zmierzchu ponieważ takie miałam skojarzenie oglądając przybycie "obcych" do nowego miasta. Było ponuro, padało, w dodatku dodali narratora w postaci odczuć głównego bohatera - podobnie z pamiętnikiem Belli. Chłopak zamieszkał z ojcem, poszedł do nowej szkoły, gdzie miał się nie wyróżniać. W następnych chwilach aż się prosiło by odpowiedzieć na pytanie: kim jesteś? "Jestem wampirem".