6,0 5,7 tys. ocen
6,0 10 1 5690
6,1 9 krytyków
Jestem twój
powrót do forum filmu Jestem twój

Jak wchodzi jakiś film (najczęściej jest to komedia, najczęściej gra tam Karolak, najczęściej
wystawiana ocena to 4 lub 5 .....) to jest tragedia... nie podoba się, narzekanie, niskie noty.

Jak wychodzi tego typu film (nie komedia, nie gra w niej Karolak, średnie oceny 4 lub 5 ...) to
też jest tragedia... nie podoba się, narzekanie że za bardzo pokręcony, i niskie noty :)

O co chodzi? się grzecznie pytam ;>

A na marginesie.

Bardzo dobry film, smutny owszem, z pozoru zakręcony, dokładnie jak większość
pieprzonego życia... świetna gra aktorów i Shout, o którym dawno zapomniałam, ale mi
przypomniano podczas niektórych scen tego filmu. Amen.

ocenił(a) film na 8
angel79

Zgadzam się ,zgadzam się ,zgadzam się ! Film bardzo życiowy i na dodatek fenomenalna gra aktorska. Pozdro.

ocenił(a) film na 8
palinka9999

jak się cieszę, że choć jedna osoba się zgadza :D Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
palinka9999

moim zdaniem najlepiej zagrała pani Dorota Kolak, bardzo przekonywująca!

ocenił(a) film na 8
angel79

bo to wszystko pseudointeligencja, ważniactwo i polaczkowatość; jak wyjdzie jakaś bzdurna i głupia komedia to jest krzyk, że gniot i kicz, a jak wyjdzie coś takiego to jest wtedy, że pseudointeligencja, bez sensu itp.; no cóż wychowani na zachodnim kiczu nie potrafimy docenić tego co polskie dobre

mi się film osobiście bardzo podoba, bo jest inny niż ta papka, którą na codzień nam serwuje karolak i szyc, media i zachód

ocenił(a) film na 8
najlepiej90

Dokładnie !

ocenił(a) film na 9
angel79

zgadzam się po trzykroć i stokroć! film wspaniale zakręcony, podczas seansu byłam wbita w fotel. jednak jak polak chce to potrafi :)