PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124382}
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 96728
5,2 25 krytyków
John Carter
powrót do forum filmu John Carter
ocenił(a) film na 7
Misiacki

opowiadasz coś o swojej twarzy? no to nie ten portal...
idź na lecz_sie_pl :]
3mam kciuki, być może będzie z ciebie new home sapiens

tam na marginesie (pogadajmy o filmie!): mi się podobał film, choć to raczej taka bajka ale całkiem całkiem... piesio wymiata!

VanKert

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to jest serwis filmowy, wypowiedziałem swoje zdanie, pchła też miała szanse je wyrazić ale uczepiła się twarzy. sąd. Nie czaje jak mając 300 000 000 pinionczkuf można wyprodukować produkt, który po pierwse się nie zwróci, a po drugie będzie miał jako fanów pchły. żryj bidoku piach i popij tym filmem nara.

ocenił(a) film na 7
Misiacki

ta, po "pierwse" co się to obchodzi czy się zwróci... po "dlugie" twój prostacki jęzor po którym skaczą jakieś wszy czy pchły i przyzwyczajony do lizania błota i jedzenia piachu (Bóg raczy wiedzieć co tam jeszcze liżesz) nie pasuje to tego miłego, rozrywkowego dość filmu... zwykły z ciebie nudnawy troll, z którym nie ma o czym dyskutować, klep dalej swoją ławkę - może cię ktoś kiedyś wpuści na jakiś życia mecz ale to wiele pracy nad sobą przed tobą... patrząc jak ci idą jakiekolwiek postępy wraz z postami - nie dajemy dużych szans... na cokolwiek... no może na więcej syfu, pcheł i piasku w życiu... :]
ale... każdy ma to na co zasługuje...
pozdrów swoje pchły

Misiacki

Mniej więcej tak to wyglądało, chociaż ogromny budżet został dość trafnie wykorzystany.
Dobre efekty specjalne, montaż, mnogość monumentalnych budowli, niektóre świetne ujęcia natury, zaawansowana technika maszyn...
Czyli pod względem graficznym, technicznym czasem było na co popatrzeć.

Niestety to by było na tyle... kiepskie dialogi, płytki scenariusz.
Film efektowny, ale mało efektywny.
Ode mnie 5/10.

ocenił(a) film na 7
maestro_X

może być i 5... ja daję więcej za urok kilku postaci... i za to, że jeszcze kiedyś to sobie obejrzę... do filmów ocenionych u mnie na OK - 5 - nie wracam... a do tej bajki (choć nie do głównych bohaterów bo coś słabo z nimi) - wrócę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Misiacki

zgadzam się, fajnie że piszesz o sobie, niezła samokrytyka na koniec... :]
zdecydowane NIE :]

sio, wróć jak dojrzejesz

VanKert

ile ty prawiczku masz lat? 50?

ocenił(a) film na 7
Misiacki

ile dziecię masz lat? 5?

maestro_X

popieram w 100 % . Niestety Hollywood zmierza stronę takich ,, nijakich '' widowisk naszpikowanych samymi efektami specjalnymi . Dlatego wolę dobre europejskie kino ( przede wszystkim skandynawskie )